Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

City letnja preporuka #23: Emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“

AUTOR: CityMagazine 31 Aug, 2019
City letnja preporuka #23: Emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“

Televizijsku sezonu iza nas obojila je emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“. Medijsko nebo koje je već duže vreme zamagljeno, musavo i sa pretećim oblacima koji rasteruju gledaoce, obasjala je duga novog TV sadržaja koji odiše kulturom, emocijom, pričom sa pokrićem i sadržajem koji je pažljivo komponovan, tako da je iz slika koje su zračile smislom tekla priča koja je kretala sadržajnim pitanjem i završavala se poentom zahvaljujući autoru i gostima, koji su se doimali kao celina, a u okviru zadate teme.

Osveženje za sve one koji žude za kulturnom i smisaonom rečenicom, za temom koja ih se tiče, za drugačijim, kreativnim i sadržajnim iskazima gostiju koji su u studiju svojim promišljanjem, učinili da 45 minuta provedenih uz ovu emisiju bude konstruktivno vreme u kojem saznajemo i vidimo nešto novo, otkrivamo nove uglove gledanja i ne osećamo se potcenjeno i uvređeno.

U ovoj emisiji se debatovalo, razmatralo, zaključivalo i pitalo na životne, ozbiljne, poneke šaljive ali ponajviše filozofske teme, a nije ni čudo jer je autor upravo to – filozof. Emisija je višestruko nagrađivana, iako nije jurila rejting i tako otkrila jedno široko polje onih koji su, razočarani televizijom odustajali od pokušaja da pronađu smisao u njoj.

Prof. dr Mileva Pavlović

Prof. dr Mileva Pavlović

Život u boji nastavlja svoje trajanje u novoj sezoni, spreman da otvori sva pitanja koja čekaju na znalce i profesionalce, na one koji su bremeniti znanjem i vrlinom, a boje će teći u svim mogućim nijansama, prelazima, paletama… Jer onoliko koliko možemo da znamo, toliko možemo i život da obojimo – a to su beskonačne mogućnosti, koje isključuju sivilo i maglu…