Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Dikaprio i Skorseze spremaju novu seriju

AUTOR: CityMagazine 24 Feb, 2019
Dikaprio i Skorseze spremaju novu seriju

U pitanju je serija po knjizi Đavo u belom gradu Erika Larsona. To je uzbudljiva priča o ispreplitanoj sudbini jednog arhiteke i jednog serijskog ubice tokom Svetske izložbe u Čikagu 1893. godine. Prvi od njih je Danijel H. Burnam, idejni tvorac čuvene izložbe, dok je drugi, farmaceut Henri H. Holms, istu lokaciju iskoristio da namami svoje buduće žrtve.

Dikaprio je otkupio prava za ovu knjigu još pre desetak godina u nadi da će od nje uspeti da napravi film, ali to mu nije pošlo za rukom. On nije jedini koji je imao želju da ekranizuje ovu fascinantnu priču. Tom Kruz je takođe bio zainteresovan, kao i rediteljka Ketrin Bigalou.

Sada je zvanično objavljeno da će Dikaprio i Skorseze biti glavni producenti nove serije po knjizi u produkciji kompanije Hulu, popularnog servisa za strimovanje. Još uvek nema informacija da li će Leo igrati jednu od naslovnih uloga, ali je gotovo sigurno da će se Skorseze naći iza kamere u bar nekoliko epizoda. Podsećamo vas, čuveni režiser već ima iskustva u radu na televiziji budući da je bio jedan od kreatora dve HBO serije: Carstvo poroka i Vinil.