Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Državni posao na jednom od najgledanijih kanala u zemlji

AUTOR: CityMagazine 07 Feb, 2019

„SuperStar TV se u rekordnom roku našao među deset najgledanijih televizijskih kanala u zemlji, te je saradnja sa jednim od naših najpopularnijih humorističkih serijala bila sasvim logičan potez. Nove epizode Državnog posla biće pravo osveženje za sve gledaoce, a ceo serijal dodatno će upotpuniti najkvalitetniji filmski i serijski program koji SuperStar TV ima u ponudi“, izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić.

Slavni trojac Dimitrije Banjac (Đorđe Čvarkov), Nikola Škorić (Dragan Torbica) i Dejan Ćirjaković (Boškić) najavljuju još zabavnije epizode u „modernizovanom“ serijalu, kao i brojne dogodovštine vezane za uvođenje digitalizacije u administraciju, a samim tim i u Državni posao.

Slavni arhivatori na SuperStarTV, sa Vladimirom Lučićem

Slavni arhivatori na SuperStarTV, sa Vladimirom Lučićem

Opisujući svakodnevicu na duhovit i satiričan način, glavni protagonisti već godinama su omiljeni junaci u mnogim domovima širom Srbije, pa i regiona, te svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se sada snaći u digitalnoj eri i svemu što ona donosi. Jedino što može da se pretpostavi je da će neko i dalje iz „opravdnih“ razloga kasniti na posao, da će se nastaviti prodaja pilića cverglana, kao i žal za zavičajem i prošlim vremenima, dok će neko „smušeno“ pokušavati da ubedi ostale kako je modernizacija ipak dobra i neophodna.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Šta gledati na 47. FEST-u? Pet sigurnih favorita najvećeg srpskog filmskog festivala

Načeli smo februar, tako da nam je novo izdanje FEST-a sve bliže i bliže. Treba se pripremiti. Pošto će se…

Danas počinje Međunarodni filmski festival – Berlinale

U Berlinu danas počinje 69. po redu izdanje Međunarodnog filmskog festivala – Berlinala, koje će trajati 11 dana i na…

Umesto zidova, ona oslikava drveće

Jevgenija Dudnikova je ruska umetnica koja je odlučila da obogati svoje okruženje prelepim slikama. Za razliku od mnogih drugih uličnih…

Predstavljamo filmove iz programa FEST 47

U ovogodišnjem programu FEST 47 našla su se i ostvarenja autora koje FEST-ova publika odlično poznaje, a mi vam preporučujemo…