Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Državni posao na jednom od najgledanijih kanala u zemlji

AUTOR: CityMagazine 07 Feb, 2019
Državni posao na jednom od najgledanijih kanala u zemlji

„SuperStar TV se u rekordnom roku našao među deset najgledanijih televizijskih kanala u zemlji, te je saradnja sa jednim od naših najpopularnijih humorističkih serijala bila sasvim logičan potez. Nove epizode Državnog posla biće pravo osveženje za sve gledaoce, a ceo serijal dodatno će upotpuniti najkvalitetniji filmski i serijski program koji SuperStar TV ima u ponudi“, izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić.

Slavni trojac Dimitrije Banjac (Đorđe Čvarkov), Nikola Škorić (Dragan Torbica) i Dejan Ćirjaković (Boškić) najavljuju još zabavnije epizode u „modernizovanom“ serijalu, kao i brojne dogodovštine vezane za uvođenje digitalizacije u administraciju, a samim tim i u Državni posao.

Slavni arhivatori na SuperStarTV, sa Vladimirom Lučićem

Slavni arhivatori na SuperStarTV, sa Vladimirom Lučićem

Opisujući svakodnevicu na duhovit i satiričan način, glavni protagonisti već godinama su omiljeni junaci u mnogim domovima širom Srbije, pa i regiona, te svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se sada snaći u digitalnoj eri i svemu što ona donosi. Jedino što može da se pretpostavi je da će neko i dalje iz „opravdnih“ razloga kasniti na posao, da će se nastaviti prodaja pilića cverglana, kao i žal za zavičajem i prošlim vremenima, dok će neko „smušeno“ pokušavati da ubedi ostale kako je modernizacija ipak dobra i neophodna.