Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

„Državni službenik“ ekskluzivno na SUPERSTAR TV

AUTOR: CityMagazine 25 Mar, 2019
„Državni službenik“ ekskluzivno na SUPERSTAR TV

Prva epizoda akcione serije „Državni službenik“ prikazana je u nedelju, 24. marta, u 21 čas na SuperStar TV kanalu mts televizije. Domaći serijal koji prikazuje život i posao agenata tajne službe u okolnostima savremene obaveštajne i opšte geopolitičke situacije, prati njihovu borbu sa svakodnevnim pretnjama kojima je izložena bezbednost naše zemlje. Pretpremijera prve epizode u beogradskoj Kombank dvorani okupila je glumačku postavu i autore serije, a svojom dinamičnom i napetom pričom, kao i visokom produkcijom, oduševila je prisutne gledaoce.

„Telekom Srbija grupa, u skladu sa svetskim trendovima, želi da postane ne samo kompanija koja u vaše domove dovodi najbolje usluge, već i neko ko je sinonim za najbolji sadržaj. Gledaoci mts televizije su već prepoznali kanal SuperStar TV kao mesto za najbolje domaće serije i verujem da su sa nestrpljenjem očekivali prvu epizodu Državnog službenika. Baviti se temom koja po prirodi stvari nosi sa sobom puno intriga i tajnovitosti bio je veliki izazov, ali moram istaći da je krajnji rezultat prevazišao naša očekivanja. Naravno, poslednju reč će dati gledaoci, ali sjajna glumačka i autorska ekipa je najbolji garant da je Državni službenik serija koja će postaviti nove standarde, ne samo u našoj zemlji,“ izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Vladimir Lučić, Miroslav Lekic, Predrag Gaga Antonijević i Andrej Šepetovski

Vladimir Lučić, Miroslav Lekic, Predrag Gaga Antonijević i Andrej Šepetovski

Rađena po scenariju Dimitrija Vojinova, serija Predraga Gage Antonijevića, u režiji Miroslava Lekića i Ivana Živkovića, pruža nam originalan uvid u živote glavnih junaka koji, daleko od očiju javnosti, na dnevnom nivou vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga, uklanjajući najopasnije pretnje po Srbiju i čuvajući bezbednost njenih građana. U maniru savremenih krimi-drama, Državni službenik bavi se brojnim profesionalnim iskušenjima i moralnim dilemama glavnih aktera, ali i cenom koju u svemu tome plaća privatni i porodični život. Uloge u seriji tumače neka od najvećih imena domaće glumačke scene: Milan Marić, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nenad Okanović, Nebojša Ilić i mnogi drugi.

Vlada Lučicć i Gaga Antonijević sa mladim glumcima

Vlada Lučić i Gaga Antonijević sa mladim glumcima

„Zahvaljujući viziji Telekoma Srbije, naš kreativni tim je zakoračio u nešto stilski i žanrovski novo i tematski potpuno neočekivano. Očekujemo da će ova serija promeniti i doneti nove standarde na televiziji kod nas“, ocenio je producent serije, Predrag Gaga Antonijević.

Vlada Lučić i Gaga Antonijević sa Martom Bjelicom i Ninom Nešković

Vlada Lučić i Gaga Antonijević sa Martom Bjelicom i Ninom Nešković

Dugo i sa nestrpljenjem očekivana serija tokom 12 epizoda pratiće život glavnih junaka pritisnutih bremenom ogromne odgovornosti velikim delom proistekle iz širokih ovlašćenja koja njihova pozicija nosi. Značaj serije Državni službenik utoliko je veći jer po prvi put u lokalnom kontekstu i iz domaće perspektive na kanalu Superstar TV pratimo žanr koji smo do sada imali priliku da gledamo samo u inostranoj produkciji.

Prva domaća serija o tajnim službama

Prva domaća serija o tajnim službama

SuperStar TV se u rekordnom roku našao među deset najgledanijih televizijskih kanala u zemlji, pa ne čudi što će ova hit serija biti prikazivana upravo na ovom kanalu svake nedelje u terminu od 21 čas.