Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

„Dug moru“ uskoro na Superstar TV

AUTOR: CityMagazine 20 Sep, 2019
„Dug moru“ uskoro na Superstar TV

Uskoro nas premijerno na Superstar TV kanalu očekuje nova serija Dug moru o kojoj se već dugo priča, a koja će zasigurno obeležiti jesen pred malim ekranima. Dramska saga s elementima trilera i puno mitskih elemenata, kakva do sada nije postojala u domaćoj produkciji, zapravo predstavlja toplu ljudsku priču o porodici, žrtvi i beskrajnoj ljubavi.

U seriji se mešaju sadašnjost i prošlost, prisutni i nestali, emocije i sećanja, koristeći paranormalne i nadrealne elemente. Mistična linija prepliće se sa ljudskom dramom junaka i njihovim povezanim sudbinama, koji će u potrazi za ljubavlju i odgovorima morati prvo da se suoče sa sobom. Nesvakidašnju priču o legendama i „nemilim mjestima“ Boke Kotorske predstavlja mit da svake godine u moru završi sedam ljudi, jer je more početak i kraj svega.

Režija je poverena Goranu Gajiću, scenario su pisali Stevan Koprivica i Hajdana Baletić, dok je producent serije Bojana Maljević zajedno sa kompanijom Telekom Srbija. Okupljena je ekipa vrhunskih profesionalaca i izuzetnih glumaca koju čine Dragan Mićanović, Nada Šargin, Vesna Trivalić, Bojana Maljević, Sergej Trifunović, Bojan Dimitrijević, Ana Lečić i mnogi drugi.

Epizode serije Dug moru počeće premijerno da se prikazuju na Superstar TV kanalu već početkom oktobra, sa repriznim emitovanjem na Radio Televiziji Srbije.

Nesvakidašnja dramska saga o ljubavi, legendama i „nemilim mjestima“

SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.