Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Duh se pojavio u Beogradu! Građani u neverici i panici!

AUTOR: CityMagazine 27 Jun, 2019
Duh se pojavio u Beogradu! Građani u neverici i panici!

Juče je na glavnim ulicama naše prestonice uočena nesvakidašnja paranormalna pojava. Naime više stotina građana prisustvovalo je materijalizaciji entiteta koji, po svemu sudeći, nije sa ovog sveta. Građani su javljali da su prvo mislili da je u pitanju velika lutka, ali je entitet brzo menjao mesta na kom se nalazio. Utvara je primećena kod Terazijske česme, u Knez Mihailovoj ulici, na Trgu Nikole Pašića… Pojava je izazvala strah i nevericu kod naših sugrađana. Bilo je i onih koji su pomislili da je u pitanju najava konačnog Strašnog suda. Ipak, oni najhrabriji uspeli su da slikaju duha i dostave nam materijal da ga proučimo…

Primetili smo da utvara neodoljivo podseća na najpoznatiju filmsku ukletu lutku Anabel. Pa kako i ne bi kada je njena pojava bila, zapravo, deo promocije trećeg nastavka kultne horor franšize o najmisterioznijoj lutki Anabel. Film Anabel 3: Povratak kući sinoć je imao svoju pretpremijeru, a večeras nas očekuje horor veče u svim većim bioskopima u zemlji.

Utvara šeta Beogradom

Utvara šeta Beogradom

Demonolozi Ed i Lorejn Voren, odlučni u tome da spreče još jednu katastrofu, dovode opsednutu luktu Anabel u svoj dom, stavljajući je na „sigurno” iza svetog stakla i pozivajući sveštenika na sveti blagoslov. Ali jedne nesvete noći, Anabel uspe da probudi zle duhove u sobi kojima meta postaje Vorenova desetogodišnja ćerka Džudi.

Da li ste je i vi negde sreli?

Da li ste je i vi negde sreli?

Ipak, pazite se, možda Anabel ponovo sretnete u Beogradu.