Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Džejms Din će „glumiti“ u novom filmu o ratu u Vijetnamu

AUTOR: CityMagazine 08 Nov, 2019
Džejms Din će „glumiti“ u novom filmu o ratu u Vijetnamu

Džejms Din je umro pre 64 godine, ali će ovaj poznati glumac zahvaljujući CGI tehnologiji ipak igrati u novom ratnom filmu koji bi trebalo da izađe naredne godine.

Film pod nazivom U potrazi za Džekom je adaptacija istoimenog romana Gereta Krokera koji se bavi sudbinom 10.000 napuštenih vojnih pasa nakon završetka rata u Vijetnamu. Džejms Din, ili bolje reći njegova CGI verzija, tumačiće u ovom filmu sporednog lika po imenu Rodin.

Novi Džejms Din će biti kreiran uz pomoć starih snimaka i fotografija zvezde filma Buntovnik bez razloga, dok će mu drugi glumac dati glas.

Mnogi ljudi su već iskazali nezadovoljstvo ovom odlukom autora filma U potrazi za Džekom. Popularni glumac Kris Evans je na svom Tviteru izjavio: „Ovo je užasno. Šta je sledeće? Softver koji pravi slike Pikasa ili nove pesme Džona Lenona?“. Zvezda filma Gospodar Prstenova, Elajdža Vud, na istoj društvenoj mreži je rekao da ova praksa nikako ne bi trebalo da postane normalna u Holivudu.

A šta vi mislite o ovakvom filmskom vaskrsenju Džejmsa Dina? Da li je to u redu ili smatrate da bi producenti filmova ipak trebalo da mrtve legende ostave na miru?

Izvor: CBS News