Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Emilija Klark sa Borisom Isakovićem glumi u filmu „Poslednji Božić“

AUTOR: CityMagazine 25 Aug, 2019
Emilija Klark sa Borisom Isakovićem glumi u filmu „Poslednji Božić“

Ove jeseni ćemo gledati novu romantičnu komediju režisera Pola Figa, poznatog po filmovima kao što su „Slatka mala tajna“, „Žestoke devojke“ i „Deveruše“. U njegovom novom ostvarenju glavne uloge tumače Emilija Klark i Henri Golding, dok se u epizodnim rolama nalaze Mišel Jeo, Ema Tompson, Rebeka Rut, ali i naš Boris Isaković.

Poslednji Božić je priča o Kejt (Emilija Klark), devojci kojoj ama baš ništa ne polazi za rukom. Ona je zaposlena u prodavnici božićnih ukrasa, ali čini se da je duh ovog praznika nimalo ne dotiče. Naznake da će joj život krenuti na bolje se javljaju kada upozna momka po imenu Tom (Herni Golding), koji je odlučan da joj pokaže da vredi više nego što misli i pomogne joj da zaista počne da živi.

Film Poslednji Božić dobio je ime po istoimenoj pesmi koju je Džordž Majkl snimio sa grupom Wham. U filmu će se čuti i druge pesme poznatog pevača, uključujući i one koje nikada do sada nisu objavljene. Romantična komedija Poslednji Božić će imati svoju premijeru 8. novembra.