Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Fanovi su izabrali svog omiljenog filmskog Betmena

AUTOR: CityMagazine 23 Jun, 2019
Fanovi su izabrali svog omiljenog filmskog Betmena

Betmena su još u filmovima tumačili Adam Vest, Majkl Kiton, Val Kilmer, Džordž Kluni i Ben Aflek. Nedavno je otkriveno koji od njih je najviše prirastao za srce fanova ovog junaka iz stripova.

U glasanju koje je organizovao magazin Hollywood Reporter, ljudi su imali priliku da izaberu svog omiljenog filmskog Betmena. Kao pobednik je izašao Kristijan Bejl sa 39% dobijenih glasova, dok mu je odmah za petama Majkl Kiton sa 38% dobijenih glasova. Kiton je inače tumačio Betmena u istoimenom filmu iz 1989. i njegovom nastavku Povratak Betmena iz 1992. Oba filma je režirao Tim Barton.

Treći na listi sa 19% dobijenih glasova je Džordž Kluni, zvezda ne baš voljenog filma Betmen & Robin (1997), dok je četvrti Ben Aflek sa 18% ukupnog broja glasova. Poslednji po oceni fanova je Val Kilmer koga smo gledali u filmu Betmen zauvek iz 1995. Adama Vesta, prvog televizijskog, ali i filmskog Betmena, iz nekog razloga nema na listi.

Kako vam se čine rezultati ovog glasanja? Da li i vi mislite da je Kristijan Bejl bio najbolji filmski Betmen ili imate nekog drugog favorita?