Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Fanovi su izabrali svog omiljenog filmskog Betmena

AUTOR: CityMagazine 23 Jun, 2019
Fanovi su izabrali svog omiljenog filmskog Betmena

Pre nekog vremena smo najavili da će Robert Patinson biti naredni filmski Betmen. On će tako postati drugi Britanac koji se našao u ulozi popularnog superheroja. Prvi je, podsećamo vas, bio Kristijan Bejl koga smo gledali u trilogiji o Mračnom vitezu koju je režirao Kristofer Nolan.

Betmena su još u filmovima tumačili Adam Vest, Majkl Kiton, Val Kilmer, Džordž Kluni i Ben Aflek. Nedavno je otkriveno koji od njih je najviše prirastao za srce fanova ovog junaka iz stripova.

U glasanju koje je organizovao magazin Hollywood Reporter, ljudi su imali priliku da izaberu svog omiljenog filmskog Betmena. Kao pobednik je izašao Kristijan Bejl sa 39% dobijenih glasova, dok mu je odmah za petama Majkl Kiton sa 38% dobijenih glasova. Kiton je inače tumačio Betmena u istoimenom filmu iz 1989. i njegovom nastavku Povratak Betmena iz 1992. Oba filma je režirao Tim Barton.

Treći na listi sa 19% dobijenih glasova je Džordž Kluni, zvezda ne baš voljenog filma Betmen & Robin (1997), dok je četvrti Ben Aflek sa 18% ukupnog broja glasova. Poslednji po oceni fanova je Val Kilmer koga smo gledali u filmu Betmen zauvek iz 1995. Adama Vesta, prvog televizijskog, ali i filmskog Betmena, iz nekog razloga nema na listi.

Kako vam se čine rezultati ovog glasanja? Da li i vi mislite da je Kristijan Bejl bio najbolji filmski Betmen ili imate nekog drugog favorita?