Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Film „Berlin, volim te” stiže u Beograd 14. februara

AUTOR: CityMagazine 31 Jan, 2019
Film „Berlin, volim te” stiže u Beograd 14. februara

Nezavisni američki film koji se željno očekuje u 2019. godini, „Berlin, volim te”, biće premijerno prikazan 14. februara u distribuciji Dexin Filma, a Beograd će biti među svetskim gradovima u kojima se održava paralelna premijera, istog dana širom sveta. U ovom ostvarenju glavne uloge tumače: Helen Miren, Kira Najtli, Džim Sterdžes, Luk Vilson, Miki Rurk, Džena Duvan, Dajana Agron i mnogi drugi glumci sa holivudske „A liste”.

Ovaj romantični film je najnoviji iz antologijske serije Gradovi ljubavi koju je 2006. godine lansirao Emanuel Benbihi. U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji se od najviše 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom sveta.

Helen Miren u filmu

Helen Miren u filmu

Berlinska priča sastoji se od devet epizoda koje povezuju različite muškarce i žene, i otkrivaju njihove ljubavne zaplete. Emocije dolaze iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvetaju stare i nove ljubavi. Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama.

Scena iz filma sa Lukom Vilsonom

Scena iz filma sa Lukom Vilsonom

Glavna ideja serijala je da se dobije utisak grada kao živog organizma koji diše i voli, i kroz više kultura čini da ljudi dele među sobom emocije univerzalne ljubavi.

Film Berlin, volim te naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 14. februara u distribuciji Dexin filma.