Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Filmovi koje treba da odgledate u martu

AUTOR: CityMagazine 13 Mar, 2019

Kapetan Marvel
Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda. Naslovnu ulogu tumači Bri Larson kao Kapetan Marvel, a u ostalim ulogama su Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Džimon Hansu, Li Pejs, Lašana Linč, Džema Čen, Anet Bening, Klark Greg i Džud Lo.

Apolo 11

Da li je Nil Armstrong zaista bio stoičan kao što je izgledao u Prvom čoveku Dejmijena Šazela? Da li je Baz Aldrin zaista nesnosan? Saznajte u dokumentarnom filmu povodom 50-godišnjeg jubileja koji sletanje na Mesec iz 1969. godine vraća na veliki ekran.

Dambo

Dambo je rimejk animiranog filma iz 1941. godine, koji govori o najmanjem slonu na svetu kojem cirkuski miš pomaže da ostvari svoj pun potencijal i iskoristi ono što ga je držalo na dnu da poleti.

Korgi – kraljevski pas velikog srca

Animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od detinjstva ne odvaja.

Mustang

Nasilan osuđenik bio je u pustinjskom zatvoru u Nevadi 12 godina, kada se prijavljuje za obuku divljih konja u programu „održavanja na otvorenom“. Naravno, film Mustang nije toliko o tome da li osuđenik može da nauči životinje da se smire, već da li one mogu da nauče njega isto to.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

10 najboljih pesama za prolećno buđenje

„Novo proleće je otpočelo s čudima kada sam se spustio u grad i odmah se susreo sa ljudima koje nisam…

On crta lažne senke na trotoaru da bi zbunio pešake

Umetnost ostavlja najveći utisak na nas kada nas iznenadi, a upravo to je bio cilj grafičkog dizajnera Dejmona Belanžera kada…

Nepredvidivost života u romanu „Deca zla“ autora Miodraga Majića

Vulkan izdavaštvo predstavlja uzbudljiv i živopisan triler pod nazivom „Deca zla“ autora Miodraga Majića. Pisan u vremenu koje je blisko…

Njene podvodne slike će vam oduzeti dah

Izabel Emrih je slikarka iz Kalifornije koja kroz svoja umetnička dela stvara ekspresivne prikaze žena pod vodom. Ova umetnica precizno…