Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Harison Ford će ponovo biti Indijana Džouns u petom filmu o popularnom junaku

AUTOR: CityMagazine 01 Aug, 2019
Harison Ford će ponovo biti Indijana Džouns u petom filmu o popularnom junaku

Harison Ford je pre nekoliko nedelja napunio 77 godina, ali slavni glumac i dalje ne pokazuje znake da je manje zainteresovan za snimanje filmova. Pre nekoliko godina smo ga gledali u nastavcima filmova koji su ga proslavili („Blejd Raner“ i „Ratovi zvezda“), a nedavno je objavljena vest da ćemo ga ponovo gledati u ulozi Indijane Džounsa.

Peti nastavak sage o najpoznatijem filmskom arheologu će početi da se snima aprila naredne godine, dok će film najverovatnije stići u svetske bioskope 9. jula 2021. Za režiserskim kormilom će se ponovo naći Stiven Spilberg koga očigledno nisu mnogo pogodile negativne reakcije na poslednje ostvarenje iz serijala, film Indijana Džouns i Kraljevstvo kristalne lobanje (2008).

Kada su se prvi put pojavile glasine o snimanju novog filma o popularnom filmskom junaku, Harison Ford je izjavio da ne postoji šansa da bilo ko drugi tumači Indijanu Džounsa osim njega i u šali dodao da mu je žao mladih glumaca kao što je Kris Pajn jer nikad neće biti u prilici da dobiju ovu ulogu. „Ja sam Indijana Džouns. Kad mene više ne bude, to je kraj ovog lika. Vrlo jednovstavno“, rekao je Harison Ford u istom intervjuu.

Raduje nas entuzijazam ove legende Holivuda, ali se i dalje pitamo kako će uspeti da u osmoj deceniji svog života glumi lika koji najveći deo svog pojavaljivanja na filmu izbegava zamke, maše bičem, beži od neprijatelja i učestvuje u potrazi za antičkim artefaktima sa paranormalnim svojstvima. Živi bili pa videli…