Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

HBO serija „Dedvud“ nakon trinaest godina dobija dostojan završetak

AUTOR: CityMagazine 23 Mar, 2019
HBO serija „Dedvud“ nakon trinaest godina dobija dostojan završetak

Činilo se da Dedvud nije dobio kraj kakav zaslužuje i bilo je više inicijativa da se snimi još epizoda. Sada, trinaest godina nakon završetka poslednje sezone, želje javnosti su konačno uslišene pa ćemo 31. marta na televiziji HBO biti u prilici da gledamo dvosatni TV film koji će na pravi način zaokružiti ovu priču o stanovnicima gradića Dedvud u Južnoj Dakoti krajem 19. veka.

Scenario za film je napisao Dejvid Milč, glavni autor serije, a njegova radnja se dešava deset godina nakon događanja u trećoj sezoni serije. Južna Dakota je sada zvanično postala deo SAD, ali poslednja decenija života u Dedvudu nije ostavila dobre posledica na sve njegove stanovnike. Bude se rivalstva iz prošlosti, dok su višegodišnje alijanse na klimavim nogama. Modernost je očigledno dovela nove izazove u Dedvud.

U filmu ćemo ponovo gledati naše omiljene junake iz serije: Ala Sverindžena (Ian Mekšejn), Seta Buloka (Timoti Olifant), Triksi (Pola Malkosom), Sola Stara (Džon Houks) i Kalamiti Džejn (Robin Vajgert). Televizija HBO je upravo objavila prvi trejler za film koji je dostupan iznad ovog teksta.