Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
HBO serije sa najviše seksa

Medijska kuća HBO poznata je po kvalitetnom serijskom programu različitih žanrova i različite ciljne publike. Ono što je zajedničko za mnoge od njih jeste da je u pitanju program isključivo za punoletne osobe.

Iako za glavne adute svojih serija smatraju kvalitetan dramski sadržaj, sa ozbiljnim temama i veoma kvalitetnim glumcima, činjenica je da se seks provlači kroz mnoge od njih. Bilo da je u službi radnje ili zarad šok efekta, u narednim serijama nikako ne treba da uživate u društvu roditelja ili dece zbog niza scena koje bi mogle da vas dovedu u neprijatne situacije. Ali zato gledanje sa partnerom uopšte nije loša ideja, možda vam bude i inspirativno.

Game of Thrones

Svi smo već videli i pročitali sve o završetku ovog planetarnog fenomena. Uprkos mnogobrojnim spletkama, bitkama i ratovima, producenti ove serije stigli su da umetnu mnogobrojne scene seksa i golotinje tako da je ova serija nezaobilazna na ovoj listi.

Girls

„Girls"

„Girls”

Ova serija podelila je gledaoce u dve grupe, tako da su jedni smatrali da je u pitanju britko i realistično ostvarenje koje prikazuje ljubavne i seksualne odnose u dvadesetim godinama. Drugi nisu baš imali volju da je prate na duže staze jer su neke scene bile jednostavno previše za njih. U svakom slučaju, golotinje i te kako ima na svakom koraku.

Tell Me You Love Me

Možda ne tako popularna i poznata, ova serija izazvala je zanimljive reakcije zbog izuzetno realističnog prikaza seksa, čak su se neki pitali da li su izvesne scene uopšte i bile simulirane. U fokusu radnje su tri para i svi njihovi intimni problemi.

True Blood

„True Blood"

„True Blood”

Naravno da HBO u svom portfoliu ima i seriju o vampirima i naravno da je i ona prepuna golotinje i seksa. Činjenica je da je radnja mnogo komplikovanija od toga, ali takođe i da ova fantazijska stvorenja obožavaju seks, ili makar u ovoj seriji.

Rome

Iako je u pitanju istorijska drama, to nije sprečilo tvorce serije da u nju ubace gomilu golotinje. Doduše, u pitanju jeste ozloglašeno doba Rimske republike, tako da nije čudo da se baš HBO prihvatio ove tematike.

Sex and the City

„Sex and the City"

„Sex and the City”

Po mnogo čemu, ova serija je bila revolucionarna i definitivno je zaslužila svoj kultni status. Iako neke scene danas možda deluju naivno, za svoje vreme su i te kako bile kontroverzne.

The Deuce

Ova serija bavi se porno industrijom tokom sedamdesetih godina prošlog veka, tako da je izobilje scena seksa apsolutno neizbežno. Ne postoji ništa romantično u vezi sa njom, fokus je na suvom realizmu i mračnoj istini.