Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Idris Elba o Džejmsu Bondu: Ne želim uloge koje me „definišu“

AUTOR: CityMagazine 07 Mar, 2019
Idris Elba o Džejmsu Bondu: Ne želim uloge koje me „definišu“

Idris Elba još jednom je raspršio nade da će postati sledeći Džejms Bond, sugerišući da ga ne zanima ta uloga, jer više ne želi da glumi likove koji ga „definišu“. Glumac koji se proslavio u seriji „Luter“ bio je jedan od favorita da zameni Danijela Krejga u narednim filmovima o Džejmsu Bondu.

Međutim, sada se čini sve manje verovatnim da će Idris postati novi Bond, pošto je nagovestio zašto okleva da igra legendu na ekranu. Govoreći za magazin Event, britanski glumac je rekao: „Bond je jedna od najvećih franšiza na svetu, i zbog toga, ko god završi u toj ulozi, moraće s tim da živi. Postaješ taj lik i po njemu ćeš ostati prepoznatljiv tokom dugog niza godina. Trenutno se bavim likovima koji mogu da žive zajedno sa Idrisom. Ne želim one koji bi me preuzeli i potpuno definisali“.

Ranije ove godine, Elba je „podgrejao“ nade da će ipak preuzeti ulogu o čuvenom agentu, kada je objavio selfi sa Danijelom Krejgom. Dvojica glumaca su se pojavili i slikali na dodeli Zlatnih globusa.

Selfi koji je pokrenuo spekulacije

Selfi koji je pokrenuo spekulacije

Na pitanje da li pokušava da pošalje neku poruku tom fotografijom, Idris je odgovorio: „Ne, slikali smo se u trenutku, mislili smo da će biti simpatično. Bio je to selfi“.