Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kejt Bekinsejl će se oprobati i u serijskom formatu

AUTOR: CityMagazine 19 Jan, 2019
Kejt Bekinsejl će se oprobati i u serijskom formatu

Lepu englesku glumicu Kejt Bekinsejl navikli smo da gledamo mahom u filmovima, pa novost da nam dolazi serija u kojoj ona tumači glavnu ulogu deluje zanimljivo. Osim toga, čini se da je u pitanju uzbudljiv triler u finoj britanskoj produkciji.

Nova serija pod nazivom The Widow (Udovica) dolazi nam 1. marta ove godine, na mreži Amazon Prime Video, a prvi trejler obećava. Priča započinje kada Džordžiji Vels (Bekinsejl) jave kako je njen muž Vil naizgled poginuo nakon što se njegov avion srušio u džunglama Konga. Prolaze tri godine, a Džordžija otkriva nešto šokantno što je tera da poseti Kongo i otkrije istinu o svom mužu.

Dobra vest je da ćemo ponovo videti Kejt Bekinsejl u ulozi koja joj omogućava da pokaže svoje opasne strane, baš poput filmskog serijala Podzemni svet. Znamo je i kao slatkicu iz raznih romantičnih komedija, ali vreme je da ponovo pokaže zube. Ostale uloge tumače Aleks Kingston, Babs Olusankomun, Luiana Bonfim, Olafur Dari Olafson, uz gostovanje Džeki Ajdo, ali tu je i sjajni Čarls Dans, koga će ljubitelji serija poznati po ulozi u Igri prestola.