Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Keri Bredšo ponovo šeta ulicama Menhetna, i to sa dobrim razlogom

AUTOR: CityMagazine 26 Jan, 2019
Keri Bredšo ponovo šeta ulicama Menhetna, i to sa dobrim razlogom

Obučena u penastu suknju od tila, na visokim potpeticama, Sara šeta ulicama Njujorka stilizovana vrlo slično kao Keri Bredšo, šarmantna junakinja koju je u seriji tumačila. Od kostima, preko muzike i atmosfere, svaki kadar ovog kratkog videa neodoljivo podseća na uvodnu špicu ovog legendarnog televizijskog serijala.

Sara bezbrižno šeta trotoarom, sve dok je u jednom trenutku ne zaprska autobus. Sve je gotovo identično, osim što primećujemo da se Sara ovoga puta odlučila za nešto drugačiji autfit, budući da je nežno ružičastu majicu na bretele i belu kratku suknju od tila zamenila zlatnim topom, puder-plavom midi suknjom i lila tašnicom ukrašenom perlicama.

Sara u kultnoj sceni iz serije

Sara u kultnoj sceni iz serije

Iako se dugo spekulisalo o tome šta se krije iza ovog nostalgičnog videa, kako saznajemo, reč je o reklami za zajedničku kampanju brenda Stella Artois i organizacije Water.org pod nazivom Pour it Forward. Ovaj pivski brend obećao je da će za svaku prodatu flašu svog proizvoda obezbediti mesec dana čiste vode nekoj od ugroženih zemalja na svetu, a da će za prodaju svake luksuzno dizajnirane krigle iz svoje limitirane kolekcije, oni obezbediti čak pet godina čiste vode.

Sama Sara oduševljeno je prihvatila ovaj poziv jer kako sama kaže reč je o vrlo plemenitom gestu. Ona dodaje da je na snimanju bilo jako zabavno, ali i blago setno. Posebno joj je drago što je imala prilike da sarađuje sa sjajnim ljudima i bude deo ovako važnog i humanog projekta.

Uvek elegantna i šik...

Uvek elegantna i šik…

Da li će ovaj simpatični video podstaći producente da snime nastavak čuvenog filma, ostaje da vidimo, a vi u međuvremenu u videu pogledajte kako je izgledao Sarin povratak u ulogu harizmatične Keri na ulicama Menhetna.