Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kventin Tarantino otkrio koji mu je omiljen Marvelov film

AUTOR: CityMagazine 01 Jul, 2019
Kventin Tarantino otkrio koji mu je omiljen Marvelov film

Budući da će uskoro (26. jula) početi da se prikazuje njegov novi film Bilo jednom u Holivudu, Tarantino je uveliko krenuo da promoviše ovo ostvarenje što, naravno, uključuje i davanje intervjua predstavnicima medija. U jednom od njih za magazin Empire, Tarantino je komentarisao popularne Marvelove superherojske filmove.

On je priznao da još nije gledao film Osvetnici – Kraj igre jer još uvek treba da popuni rupe sa ostalim Marvelovim filmovima koje je propustio. Kada ga je novinar pitao koji mu je omiljeni superherojski film iz ovog serijala, Tarantino je za svog favorita izabrao Tor: Ragnarok (2017), poslednji nastavak sage o nordijskom bogu groma. Budući da je ovaj film pun dobrih i zabavnih dijaloga, što je Tarantinova specijalnost, to i nije toliko iznenađenje.

U drugim vestima vezanim za slavnog reditelja, treba napomenuti da postoji velika šansa da će on učestvovati u snimanju sledećeg filma iz serijala Zvezdane staze. Još uvek nije potvrđeno da li će on samo napisati scenario ili će i režirati film, ali producent serijala Dž. Dž. Ejbrams je rekao da su još uvek sve opcije na stolu. Živi bili pa videli…