Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens predvode neverovatnu glumačku ekipu nove Netflix-ove komedije

AUTOR: CityMagazine 17 Oct, 2020
Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens predvode neverovatnu glumačku ekipu nove Netflix-ove komedije

Adam Mekej, reditelj filmskih hitova kao što su Čovek iz senke (2018), Opklada veka (2015) i Spiker (2004), uskoro treba da počne da snima komediju Don’t Look Up, za koju je sam napisao scenario. Za potrebe ovog filma on je okupio neverovatnu glumačku ekipu, a ko će sve igrati u njegovom novom ostvarenju, saznajte u nastavku teksta…

Don’t Look Up je priča o dva astronauta nižeg ranga, koji gostuju na svim mogućim medijima kako bi upozorili čovečanstvo na asteroid koji se kreće ka našoj planeti i mogao bi da dovede do njenog uništenja. Astronaute će u filmu navodno tumačiti Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens, verovatno dve najveće glumačke zvezde u ovom trenutku.

Njima će se u filmu pridružiti trostruka Oskarovka Meril Strip, dvostruka Oskarovka Kejt Blanšet, zvezda serije Prijatelji Metju Peri, Džona Hil, Himeš Patel, Rob Morgan, i verovatno najperspektivniji glumac današnjice, Timoti Šalame. To, međutim, nije sve! Uloge u ovoj komediji dobile su i dve muzičke zvezde: Arijana Grande i Kid Kadi.

Don’t Look Up bi trebalo da počne da se snima krajem ove godine, a film možemo da očekujemo na Netflix-u u drugoj polovini 2021.

Izvor: Variety