Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Majkl Kiton bi mogao ponovo da glumi Betmena

AUTOR: CityMagazine 28 Jun, 2020
Majkl Kiton bi mogao ponovo da glumi Betmena

Majkl Kiton se približava 70. godini, ali čini se da je poznati glumac aktivniji nego ikada. Nakon što je nominovan za Oskara za ulogu u filmu Čovek-ptica (2014), Kiton je stigao da igra u još nekoliko filmskih hitova kao što su Pod lupom (2016), Osnivač (2016), Spajdermen: Povratak kući (2017) i Američki plaćenik (2017).

Dve uloge su ipak obeležile karijeru ovog holivudskog glumca i obe je ostvario u filmovima slavnog reditelja Tima Bartona. To su uloga Bitlđusa u istoimenom filmu iz 1988. i, naravno, uloga Betmena u dva filma po čuvenom stripovskom junaku (Betmen (1989) i Povratak Betmena (1992)).

Na radost svih koji su voleli da gledaju Kitona u kostimu Mračnog viteza, postoje naznake da će on posle gotovo tri decenije godine ponovo glumiti Betmena. To, međutim, neće biti u filmu posvećenom ovom superheroju, već u filmu The Flash, koji bi trebao da izađe naredne godine. Betmen će dakle u njemu biti samo jedan od sporednih likova.

Još uvek nije zvanično poznato da li je Majkl Kiton prihvatio ovu ponudu, ali smo sigurni da nismo jedini koji bi voleli da ga ponovo vide kao Brusa Vejna. Podsećamo vas, sledeće godine će izaći i film o Betmenu sa Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi, tako da će 2021. definitivno biti veoma interesantna za sve ljubitelje ovog stripovskog junaka.

Izvor: The Vintage News