Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Marvel otkrio mnoge nove superherojske naslove

AUTOR: CityMagazine 22 Jul, 2019
Marvel otkrio mnoge nove superherojske naslove

Iako su mnogi očekivali impresivne panele u najvećoj hali Comic Con-a u San Dijegu, Marvel je ipak prevazišao sve to i ostavio sve prisutne bez reči. Oni su otkrili planove za Fazu 4 svog filmskog univerzuma (MCU) koja uključuje mnoge nove filmove i serije, sa sjajnim glumačkim postavama.

Mnoge od najava obuhvataju ostvarenja planirana za naredne dve godine, tako da sve fanove očekuje zaista prebogat raspored superherojskih poslastica. Između ostalih, tu su filmovi Black Widow, The Eternals, Thor 4: Love and Thunder, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, kao i Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Pored toga, dobili smo prvu potvrdu toga da Marvel radi na načinu da u svoj filmski univerzum ubaci i Fantastičnu četvorku i X-Mene. Ovako izgleda poznati raspored:

1. maj 2020: Black Widow

Jesen 2020: The Falcon and Winter Soldier

6. novembar 2020: The Eternals

12. februar 2021: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Proleće 2021: WandaVision serija

7. maj 2021: Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Proleće 2021: Loki serija

Leto 2021: What If…?

Jesen 2021: Hawkeye serija

5. novembar 2021: Thor 4: Love and Thunder

Natali Portman preuzima Torov čekić (Foto: Getty Images)

Natali Portman preuzima Torov čekić (Foto: Getty Images)

Prvo stiže Black Widow, solo film posvećen Nataši Romanovoj, gde glavnu ulogu tumači Skarlet Johanson, a tu su još i Dejvid Harbur, Florens Pju, O-T Fagbenle i Rejčel Vajs. Ovaj film dešava se neposredno nakon filma Kapetan Amerika: Građanski rat, što znači da se dešava pre najnovijih filmova o Osvetnicima. Thor: Love and Thunder je četvrti film posvećen bogu groma, ali ovog puta imaćemo i žensku varijantu Tora, odnosno Džejn Foster u tumačenju Natali Portman. Režija je ponovo poverena Taiki Vaititiju.

Kada su u pitanju serije koje će biti dostupne na striming servisu Disney Plus, The Falcon and Winter Soldier stiže prva na jesen naredne godine. Pored Entonija Mekija i Sebastijana Stena, ponovo ćemo videti i Danijela Brula u ulozi Barona Zema. WandaVision će doneti povratak Elizabet Olsen i Pola Betanija u svojim ulogama sa velikog ekrana, a njihova serija nam stiže na proleće 2021. godine.

Klint Barton nije dobio svoj film, ali zato dobija svoju seriju

Klint Barton nije dobio svoj film, ali zato dobija svoju seriju

Na radost ljubitelja Toma Hidlstona, i njegov Loki će dobiti sopstvenu istoimenu seriju, koja takođe stiže na proleće 2021. godine. Ono što smo saznali po prvi put jeste da će Džeremi Rener ponovo tumačiti Klinta Bartona u seriji Hawkeye, a dobićemo i prvi pogled na mladu Kejt Bišop.

Od filmova, tu je još Doctor Strange in the Multiverse of Madness, koji se najavljuje kao prvi MCU film sa dozom horora. On takođe potvrđuje postojanje multiverzuma, za koji smo čuli u poslednjem nastavku Spajdermena. The Eternals donosi novu vrstu bića u ovaj univerzum, a među brojnom postavom izdvajaju se Anđelina Džoli, Selma Hajek i Ričard Maden (poznat po ulozi Roba Starka). Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings probaće da donese prave azijske borilačke veštine na veliki ekran, a obećana je i priča o pravom Mandarinu, čiju smo lažnu verziju videli u trećem delu Ajron Mena.

Iščekujemo zahtevne borilačke sekvence i pravog Mandarina

Iščekujemo zahtevne borilačke sekvence i pravog Mandarina

Poslednje veliko iznenađenje i velika poslastica za sve fanove bilo je pojavljivanje dvostrukog Oskarovca Maheršale Alija koji takođe postaje deo Marvel porodice. On će tumačiti Blejda, vampira koga je prethodno u tri filma tumačio Vesli Snajps.