Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Meril Strip, Geri Oldman i Antonio Banderas su zvezde filma „Perionica“

AUTOR: CityMagazine 01 Sep, 2019
Meril Strip, Geri Oldman i Antonio Banderas su zvezde filma „Perionica“

Netflix je objavio prvi trejler za svoj novi film „Perionica“, u čijem su fokusu finansijske malverzacije globalne elite koje su otkrivene u aferi „Panamski papiri“. U pitanju je donekle humorističan prikaz ovog skandala. Film je režirao Stiven Soderberg, autor takvih filmskih hitova kao što su trilogija „Igraj svoju igru“, „Erin Brokovič“ i „Vreli Majk“.

Geri Oldman i Antonio Banderas tumače dva advokata, Jirgena Mozaka i Ramona Fonseku, čija kancelarija u Panami pomaže bogatašima iz celog sveta da izbegnu plaćanje visokih poreza u matičnim zemljama. Čini se da ih ništa ne može sprečiti da nastave da to rade. Ipak, jedna žena po imenu Elen Martin (Meril Strip) odlučuje da im stane na put. Nakon istraživanja prevare osiguravajuće kuće, ona saznaje da iza malverzacija te kompanije upravo stoje ova dva advokata, ali otkriva i da su oni samo vrh ledenog brega ove globalne zavere bogatih pojedinaca.

U filmu Perionica još igraju i Šeron Stoun, Dejvid Švimer, Džefri Rajt i Robert Patrik. Film će imati svoju premijeru 1. septembra na Venecijanskom filmskom festivalu, u redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 27. septembra, dok će na Netflix stići 18. oktobra. Pogledajte kako izgledaju prvi objavljeni snimci iz filma u trejleru iznad teksta.