Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Možda ćemo gledati novu sezonu „Crne guje“?

AUTOR: CityMagazine 11 Jul, 2019
Možda ćemo gledati novu sezonu „Crne guje“?

Prvobitno je najavleno da je u planu samo jedna epizoda ili tv film, međutim, sada se čuje da će ipak biti napravljena cela sezona (peta po redu). Za razliku od prethodnih sezona, koje su se dešavale u različitim istorijskim erama Velike Britanije, nova će se odigravati u današnjem vremenu.

Rouan Etkinson će tumačiti profesora na fakultetu, a njegovog pomoćnika će i ovoga put igrati Toni Robinson. Stiven Fraj i Hju Lori će gotovo sigurno biti deo projekta, a postoje šanse da u seriji gostuju i Tom Hardi i Rasel Brend.

Ričard Kertis, jedan od autora originalne serije, nedavno je izjavio da je Crna guja bila mladalačka serija koja je imala za cilj da se podsmeva svim autoritetima starijih generacija. „Sada kada smo mi te osobe u godinama“, dodao je Kertis, „vreme je da počnemo da pokazujemo koliko nas nerviraju mladi ljudi!“

Podsećamo vas, Crna guja je imala četiri sezone koje su emitovane na televiziji BBC u periodu od 1983. do 1989. godine. Osim njih, snimljene su još dve specijalne epizode 1988, i poslednja 1999. godine.