Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Najbolje nove serije iz HBO produkcije

AUTOR: CityMagazine 20 Feb, 2021
Najbolje nove serije iz HBO produkcije

Ako izuzmemo odnedavno sveprisutni Netflix, producentska kuća koja je donela najviše popularnih serija u prethodnih dvadesetak godina je definitivno HBO. Kao i gorepomenuti konkurenti, HBO ne posustaje sa novim produkcijama na polju televizijskog sadržaja, odnosno serija i mini-serija. Iako su mnoga ostvarenja odložena ili izmenjena usled još uvek aktuelne pandemije, to ne znači da nam HBO nije zakuvao svašta, naročito kada tu uključimo i njihov striming servis HBO Max. U nastavku možete pronaći nekoliko serija za koje verujemo da će biti vredne važe pažnje i vremena.

Beartown

Skandinavska ekranizacija istoimenog romana svetski popularnog švedskog autora Fredrika Bakmana donosi priču o malom gradu čiju jedinu nadu u bolje sutra predstavlja njihov juniorski hokej tim. Kada dođu korak pred toliko željeni uspeh, dešava se nešto što će priču preokrenuti u sasvim drugom smeru i razoriti ne samo tim, već i celu ovu zajednicu.

The Nevers

Ova drama kombinuje istorijsku postavku viktorijanskog doba i naučnofantastične elemente, jer su glavni likovi žene koje otkrivaju da imaju natprirodne talente i odlučuju da ih koriste kako bi se borile protiv zla, a u pozadini svega toga pojavljuju se neke manje poznate istorijske ličnosti.

Gossip Girl

Već smo spominjali ovu reviziju popularne serije koja je emitovana od 2007. do 2012. godine. Postavka će biti slična u novoj varijanti, ali sa potpuno novim glumcima i zapletima. Vraćamo se da pratimo njujoršku mladu elitu i zajedno sa njima otkrivamo tračeve i glasine kasnije ove godine.

In Treatment

Ovde imamo neku vrstu nastavka već završene serije, ali sa novim likovima. Biće zanimljivo videti kako će se serija odvijati kada umesto muškog imamo ženskog psihoterapeuta i kako će se ona nositi sa mukama i problemima pacijenata. Gabrijela Birna u glavnoj ulozi menja Uzo Aduba.

Scenes From a Marriage

Još jedan rimejk, a ovoga puta inspirisan švedskim originalom, koji je pisao niko drugi do Ingmar Bergman. Radnja prati bračni par i njihov odnos tokom jedne decenije, sa svim usponima i padovima. Uloge tumače Džesika Čestejn i Oskar Ajzak, što nam garantuje odličnu glumu.

Izvor: Cosmopolitan

Fotografije: HBO