Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Najupečatljivije filmske scene snimljene na plaži

AUTOR: CityMagazine 02 Aug, 2020
Najupečatljivije filmske scene snimljene na plaži

Prošlo je skoro pola leta, barem ovog zvaničnog, i tek sad se može reči da se i oseća u vazduhu koje je doba godine. Na visokim temperaturama teško je održati koncentraciju i motivaciju na istom nivou tokom celog dana, pa zato maštamo o tropskim plažama i osvežavajućim kupanjima u morima i okeanima.

To nam u ovom trenutku baš i nije tako lako dostupno, ali ne treba očajavati. Neki su osveženje potražili na planinama, na selu kod rođaka, ili u krajnjoj liniji, u dvorištima i na terasama. Dovoljno prostora i napunjen bazen su ono što bi nam svima koristilo barem na nekoliko dana, a u međuvremenu se oslanjamo na klima uređaje, hladne napitke i opuštajući video i audio program. Zato smo odlučili da vas danas osvežimo prizorima plaža iz raznih filmova.

Ima toliko puno ostvarenja čija se radnja makar delimično odvija na nekoj plaži, tako da je teško pobrojati ih sve na jednom mestu. Zato u našoj galeriji ispod teksta možete da pronađete one nezaboravne letnje scene koje ostaju i nakon gledanja filma, a koji su takođe vredni vašeg vremena.

Izvor: Pop Sugar

Naslovna fotografija: Everett Collection