Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novi trejler za film „Psi umiru sami”

AUTOR: CityMagazine 11 Feb, 2019
Novi trejler za film „Psi umiru sami”

Reditelj filma Nikola Petrović ističe kako su likovi u ovom filmu zasnovani na ljudima iz njegovog života: „Na ideju za ovaj film sam došao tako što sam radio na par kratkih filmova i onda mi je negde logičan sled događaja bio da uradim dugometražni film. Za ovaj film su me inspirisali neki ljudi u mom životu i neke promene koje su mi se desile, koje sam hteo da prenesem na likove u mom filmu i da sve to stavim u neki triler ili misteriju i da i glumcima, ali i samim likovima dam izazove sa kojima će se boriti”.

On kaže kako je za dalji život filma izuzetno značajno učešće na ovogodišnjem FEST-u, a još jedna pozitivna vest je da postoji izvesna zainteresovanost za ovaj film od strane skandinavskih i distributera iz Velike Britanije, što bi omogućilo ovom filmu da zaživi i van granica naše zemlje.

Srđan Petrović i Draginja Mileusnić

Srđan Petrović i Draginja Mileusnić

Viktor, bivši programer, seli se u svoju staru kuću na planini sa svojim psom Aresom. Njegov mir remeti gost koji krije tajne daleko veće od ljudskog razumevanja.

Uloge u filmu tumače Srđan Petrović, kome je ovo i prva uloga na filmu, Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Miloš Timotijević, Srđan Žika Todorović, Nikola Šurbanović, Mina Obradović i Andrej Šepetkovski.

Dragan Vujić Vujke

Dragan Vujić Vujke