Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novi trejler za film „Psi umiru sami”

AUTOR: CityMagazine 11 Feb, 2019
Novi trejler za film „Psi umiru sami”

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo novi trejler za film „Psi umiru sami” koji će premijerno biti prikazan na predstojećem 47. FEST-u. Ova drama sa elementima trilera biće prikazana u okviru srpskog takmičarskog programa kao debitantski film reditelja Nikole Petrovića sa Srđanom Petrovićem, Draginjom Mileusnić, Draganom Vujićem Vujketom i Minom Obradović u glavnim ulogama.

Reditelj filma Nikola Petrović ističe kako su likovi u ovom filmu zasnovani na ljudima iz njegovog života: „Na ideju za ovaj film sam došao tako što sam radio na par kratkih filmova i onda mi je negde logičan sled događaja bio da uradim dugometražni film. Za ovaj film su me inspirisali neki ljudi u mom životu i neke promene koje su mi se desile, koje sam hteo da prenesem na likove u mom filmu i da sve to stavim u neki triler ili misteriju i da i glumcima, ali i samim likovima dam izazove sa kojima će se boriti”.

On kaže kako je za dalji život filma izuzetno značajno učešće na ovogodišnjem FEST-u, a još jedna pozitivna vest je da postoji izvesna zainteresovanost za ovaj film od strane skandinavskih i distributera iz Velike Britanije, što bi omogućilo ovom filmu da zaživi i van granica naše zemlje.

Srđan Petrović i Draginja Mileusnić

Srđan Petrović i Draginja Mileusnić

Viktor, bivši programer, seli se u svoju staru kuću na planini sa svojim psom Aresom. Njegov mir remeti gost koji krije tajne daleko veće od ljudskog razumevanja.

Uloge u filmu tumače Srđan Petrović, kome je ovo i prva uloga na filmu, Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Miloš Timotijević, Srđan Žika Todorović, Nikola Šurbanović, Mina Obradović i Andrej Šepetkovski.

Dragan Vujić Vujke

Dragan Vujić Vujke