Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novo lice iz Srbije na 24Kitchen kanalu

AUTOR: CityMagazine 01 Apr, 2019
Novo lice iz Srbije na 24Kitchen kanalu

Omiljeni kulinarski kanal 24Kitchen s ponosom najavljuje početak emitovanja nove emisije u kojoj glavnu ulogu ima srpska predstavnica – Nina Babić! Premijera serijala Nina Babić: Moja francuska pekarica očekuje nas 10. maja u 13h, a Nina će tokom 16 epizoda podeliti s gledaocima neke od svojih čuvenih recepata za pripremanje neodoljivih kolača i peciva, koji svojim mirisima i ukusima vode direktno na ulice Pariza.

Iako je Ninu karijera vodila u svet marketinga, ona je svoju pravu ljubav pronašla među očaravajućim mirisima tek ispečenih kolača i peciva i sveže umućenih filova. Vlasnica je poslastičarnice za proizvodnju slatkih delikatesa Gđa Mirkov, koja se nalazi u Beogradu i postoji od 2015. godine. Ono što će otkriti u emisiji Nina Babić: Moja francuska pekarica,  jeste kako pripremiti jednostavne kolače za svaku priliku, a u isto vreme u njih udahnuti ukuse uzbudljive francuske kuhinje.

Tart i prolećni šušu

Tart i prolećni šušu

„Pre nekoliko godina, konačno sam skupila hrabrost da počnem da pravim kolače. I to fine francuske kolače, božanstvene i slasne. Kolači su nekako kao život. Traže i disciplinu i strast. Stalno učenje. Istrajnost. I baš kao i u životu, ništa nije slatko kao uspeh. Ili, ovom našem slatkom svetu – kao kad savladate neki naročito težak kolač, pa ga onda još i pojedete. Ja verujem da ne morate da živite u Parizu da biste uživali u klasičnim francuskim kolačima. Uz moje savete, proverene recepte i sitne trikove, uskoro ćemo zajedno uživati u ukusima Pariza.” – izjavila je Nina.

Emisiju „Nina Babić: Moja francuska pekarica“ gledajte od 10. maja, svakog petka u 13h.

Emisiju „Nina Babić: Moja francuska pekarica“ gledajte od 10. maja, svakog petka u 13h.