Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Od jeseni novi sitkom „Nek’ ide život” na kanalu SuperStar TV i TV Pink!

AUTOR: CityMagazine 26 Jul, 2019
Od jeseni novi sitkom „Nek’ ide život” na kanalu SuperStar TV i TV Pink!

Nakon serije „Državni službenik”, kompanija Telekom Srbija i kanal SuperStar TV s ponosom najavljuju novu saradnju sa TV Pink. U pitanju je nova igrana serija „Nek’ ide život” u koprodukciji Telekoma Srbija i „Pink International Company”. Autorski tim predvode scenarista Vladimir Đorđević i reditelj Slobodan Šuljagić, poznat po režiji najpopularnijih srpskih serija i filmova. Komedija „Nek ide život“ će se od oktobra emitovati na kanalu Superstar TV, a od proleća sledeće godine na TV Pink.

Nek’ ide život je sočna komedija strukture klasičnog sitkoma, u kojoj humor dominantno proizilazi iz složenih situacija, iznenadnih preokreta i vratolomija u kojima će se zapetljati glavni junaci. Serija će svakako slediti i tradiciju najboljih domaćih serija koje obiluju humorom, koji proističe iz naravi i karaktera protagonista. U centru pažnje su članovi porodice Savković – majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare koju igra Ljiljana Stjepanović, njeni sinovi Ljubiša i Siniša, koje igraju Miodrag Fišeković i Milan Kovačević, ćerka Silvana koju tumači Paulina Manov i snaja Katarina, koju igra Anđelka Prpić. Pored glavne postavke, kroz 44 epizode prodefilovaće više od sto glumaca koji  će oživeti galeriju raznovrsnih likova koji obožavaju, ismevaju, izbegavaju, ogovaraju i proganjaju čudesnu porodicu Savković.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić, posetio je sa Željkom Mitrovićem set serije Nek’ ide život u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima i tom prilikom najavio bogat program od jeseni.

„Gledaoci kanala SuperStar TV su već navikli na kvalitetan serijski program, pre svega domaće produkcije, koji je pomerio granice srpskog igranog programa. Ono što sa ponosom mogu da najavim jeste da ćemo od jeseni nastaviti u istom ritmu i potruditi se da opravdamo velika očekivanja. U tom smislu posebno bih istakao novu humorističku seriju pod nazivom Nek’ ide život čije emitovanje počinje u oktobru. Sjajni glumci i odličan scenario garancija su smeha i vrhunske zabave za gledaoce SuperStar TV-a i naša poseta snimanju me je dodatno uverila u to“ – rekao je Vladimir Lučić.

Ekipa nove serije na setu za snimanje

Ekipa nove serije na setu za snimanje

Sitkom Nek’ ide život je treća od osam serija koju je Željko Mitrović najavio za sezonu 2019/2020 na TV Pink, a saradnjom sa Telekomom je veoma zadovoljan.

„Nalazim se na početku snimanja serije Nek’ ide život, to je jedna urnebesna komedija, struktuirana kao sitkom ili komedija situacije. Ono što je važno, jeste da se taj humor rađa iz raznih situacija u kojima se glavni likovi nalaze. Imali smo priliku da vidimo neke kadrove, serija obiluje odličnim dosetkama, preokretima u radnji i svim onim što čini jednu dobru i kvalitetnu komediju, koja je kao žanr veoma teška. Veoma sam zadovoljan, posebno zato što je ovaj žanr u deficitu već mnogo godina i čini mi se da ćemo sa ovom prvom sezonom koja ima 44 epizode biti veoma uspešni, Telekom Srbija i mi zajedno. Mislim da taj koncept saradnje sa Telekomom može biti veoma uspešan“ – rekao je vlasnik TV Pink.

Slobodan Šuljagić, poznat je po mnogim serijama, među kojima se ističe Ljubav, navika, panika, koja je na prestižnoj dodeli nagrada Zlatna ruža u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma. Majstor ovakve forme igranog programa ponovo će kroz sitkom Nek’ ide život pokazati svoje umeće.

„Komediju smatram najzahtevnijim igranim formatom. Imao sam priliku da radim komedije i uživam u tom radu. Komedija zavisi od mnogo činilaca, treba spojiti i dobru ideju, tekst, kvalitetnu glumačku ekipu. Nadam se da smo ovog puta uspeli da spojimo i autore i glumce, imamo zavidne produkcione okolnosti, zahvaljujući Pinku i Telekomu Srbija. U oktobru će gledaoci imati priliku da vide o čemu se radi“ – rekao je Slobodan Šuljagić.