Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Pogledajte trejler za novi film inspirisan popularnom igricom „Mortal Kombat“

AUTOR: CityMagazine 20 Feb, 2021
Pogledajte trejler za novi film inspirisan popularnom igricom „Mortal Kombat“

Mortal Kombat je svakako najpopularnija borilačka video igra svih vremena. Poznata po svojoj brutalnosti, ona je već dva put poslužila kao inspiracija za igrane filmove. Prvi od njih, pod nazivom Mortal Kombat, izašao je 1995, a njegov nastavak, pod nazivom Annihilation, u bioskope je stigao dve godine kasnije.

Nedavno je objavljeno da će uskoro izaći nova filmska adaptacija ove video igre, a sada smo u prilici da gledamo i njen prvi trejler.

Glavni protagonista filma Mortal Kombat je MMA borac Kol Jang. On je već na zalasku karijere i zarađuje tako što učestvuje u nameštenim mečevima. Jangovo poreklo, koje je inače tajna za njega, razlog je zbog kojeg je car Šeng Cung iz Drugog sveta poslao svog ubicu Sab-Ziroa da ga likvidira. On traži pomoć od prijateljice Sonje Blejd, a ona ga povezuje sa Džeksom, majorom specijalnih snaga, koji, kao i Jang, ima znak zmaja na svom telu. Oni pronalaze utočište u hramu misterioznog Lorda Rejdena, boga i zaštitnika Zemlje. Na tom mestu se svi borci sa znakom zmaja spremaju za veliki turnir sa borcima iz Drugog sveta, a od ishoda ovog turnira zavisiće sudbina čovečanstva.

Mortal Kombat će 16. aprila stići u bioskope, a istog dana biće dostupan i na striming servisu HBO Max.

Izvor: Coming Soon