Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Predstavljamo finalni trejler filma „Bilo jednom… u Holivudu“

AUTOR: CityMagazine 22 May, 2019
Predstavljamo finalni trejler filma „Bilo jednom… u Holivudu“

Tarantino do sada ni sa jednim svojim filmom nije izneverio publiku, i zbog toga su očekivanja publike širom sveta velika. Pogledajte tačno šta nam je pripremio ovog leta u finalnom trejleru filma koji ovom prilikom predstavljamo.

Bilo jednom… u Holivudu nas vraća nas u kasne šezdesete, u zlatno doba Holivuda. Radnja filma prati glumca Rika Daltona (Leonardo Dikaprio), bivšu zvezdu jedne TV serije i njegovog kaskadera Klifa Buta (Bred Pit) na putu pronalaska svog mesta pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi ere, davne 1969. godine u Los Anđelesu. To je ujedno i vreme poslednjih trzaja zlatnog Holivuda. Rik i Klif pokušavaju da se izbore za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu – glumicu Šeron Tejt (Margo Robi)…

Bilo jednom… u Holivudu je deveti film slavnog reditelja i scenariste, dobitnika Oskara, Kventina Tarantina. Na scenariju za film Bilo jednom… u Holivudu Tarantino je radio punih pet godina.

Tarantino je u svom najnovijem filmskom ostvarenju okupio najbolje glumce generacije. Uz Leonarda Dikaprija, Breda Pita i Margo Robi u filmu se pojavljuju i ostala velika holivudska imena kao što su dobitnik nagrade Oskar Al Paćino, Brus Dern, Tim Rot, Timoti Olifant, Kurt Rasel, Dakota Fening,  Dejmijan Luis i mnogi drugi. Ovo je ujedno i poslednja filmska uloga nedavno preminulog glumca Luka Perija.

Produkciju filma potpisuju David Hejman, Šenon Mekintoš i Kventin Tarantino, a izvršna producentkinja je Džordžija Kacandes.

Foto: YouTube/Sony Pictures Entertainment

Foto: YouTube/Sony Pictures Entertainment

Inače, Leonardo Dikaprio i Margo Robi zajedno su već glumili u filmu Vuk sa Vol Strita, dok je ovo prvi filmski naslov u kojem će zajedno zaigrati Pit i Dikaprio čiju saradnju na filmu Tarantino je opisao kao najuzbudljiviji glumački tandem nakon Roberta Redforda i Pola Njumena.

Na repertoaru bioskopa u Srbiji novo ostvarenje Kventina Tarantina Bilo jednom… u Holivudu naći će se u avgustu!