Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Seks na filmu: Nama je bilo zanimljivo, ali njima nije

AUTOR: CityMagazine 01 Feb, 2019
Seks na filmu: Nama je bilo zanimljivo, ali njima nije

Puno toga teško je preneti na veliko platno i dočarati na pravi način za publiku. Scene seksa na filmu spadaju u tu kategoriju i ponekad, ma kako se nama kao gledaocima sve činilo lako i lepo, glumcima na setu baš i nije bilo tako.

Ponekad iza toga stoje zahtevni reditelji i ne baš zahvalni uslovi snimanja, ali ponekad su krivi i sami glumci. U narednim filmovima, iako su glumci svoj posao uradili kako treba, u privatnom životu se nisu podnosili, tako da je sve izgledalo lepo samo dok su kamere bile uključene.

Devet i po nedelja – Kim Besindžer i Miki Rurk

Kim Besindžer i Miki Rurk

Kim Besindžer i Miki Rurk

U početku je sve bilo u redu, ali kako je lik postajao mračniji, tako je i sam Miki Rurk, a Kim se to nije dopadalo uopšte. On se potom udružio sa rediteljem i praktično je mučio, kako bi izazvao emotivnu reakciju koja je bila potrebna za nastavak snimanja.

IstrebljivačHarison Ford i Šon Jang

Harison Ford i Šon Jang

Harison Ford i Šon Jang

Ford je bio iskusniji od dvoje glumaca, ali nije pružao dovoljno podrške mlađoj koleginici. Tokom snimanja, postali su toliko hladni jedno prema drugom i odvojeni, da su članovi filmske ekipe njihovu scenu seksa prozvali scenom mržnje.

IsečakVilijam Boldvin i Šeron Stoun

Vilijam Boldvin i Šeron Stoun

Vilijam Boldvin i Šeron Stoun

Ovaj film je imao problema sa produkcijom od početka, a nije mu pomoglo to što se dvoje glavnih glumaca nisu baš najbolje slagali. Nakon jedne ljubavne scene, Vilijam je imao razne negativne komentare na račun usana i zadaha Šeron Stoun, a tokom jedne druge scene, ona je njega toliko ugrizla za jezik da nije mogao da priča neko vreme.

Oficir i džentlmenRičard Gir i Debra Vinger

Ričard Gir i Debra Vinger

Ričard Gir i Debra Vinger

Vingerova je rekla za Gira kako je „kameni zid“, a za reditelja Tejlora Hekforda da je životinja i odbila da učestvuje u konferencijama po završetku filma. Kasnije je izjavila da joj nije krivo što je snimila film, jer se on dopao mnogim ljudima, ali da je mrzela snimanje jer je niko nije poštovao.

Neki to vole vrućeToni Kertis i Merilin Monro

Toni Kertis i Merilin Monro

Toni Kertis i Merilin Monro

Toni Kertis je izgovorio da je poljubac sa Merilin Monro „kao da ljubite Hitlera“. Zanimljivo je da su se njih dvoje zabavljali desetak godina pre nego što je snimljen film, i to dok su bili u braku sa drugim ljudima. Kasnije je izjavio kako se šalio ovom rečenicom, ali puno ljudi sumnja u to.

BeležnicaRajan Gosling i Rejčel Mekadams

Rajan Gosling i Rejčel Mekadams

Rajan Gosling i Rejčel Mekadams

Uprkos tome što se film smatra jednom od najboljih ljubavnih priča na velikom platnu, nije sve išlo glatko između glavnih glumaca. Gosling je u jednom trenutku tražio od reditelja da istera Mekadamsovu sa seta i dovede drugu glumicu. Nakon što su se izvrištali jedno na drugo, nekako su uspeli da završe film.