Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Semjuel L. Džekson je ponovo „Šaft“

AUTOR: CityMagazine 08 Feb, 2019
Semjuel L. Džekson je ponovo „Šaft“

Džon Šaft, detektiv iz popularne serije filmova iz sedamdesetih, je bio prvi afroamerički akcioni heroj. Bio je poznat kao veliki borac za pravdu koji je istovremeno uvek vodio računa da uvek izgleda dobro dok juri negativce. Početkom novog milenijuma izašao je novi nastavak „Šaft“ sage, s tim da je u njemu glavni lik bio Džonov sestrić Džon II koga je tumačio Semjuel L. Džekson. Sada je došlo vreme da njegov filmski sin Džon III zablista u novom delu koji se kao i prethodnici zove jednostavno „Šaft“.

Džesi Ašer glumi Džona Šafta III, agenta FBI-ja i eksperta za sajber bezbednost. Kada njegov dobar prijatelj izgubi život pod sumnjivim okolnostima, on će potražiti pomoć svog oca, legendarnog detektiva Džona Šafta II (Semjuel L. Džekson) kako bi saznao pravu istinu. Otac i sin će krenuti u istragu na opasnim ulicama Harlema, a usput će im se pridružiti i originalni Šaft (Ričard Raundtri) od koga je i krenula cela loza detektiva sa kojima nema šale.

Šafta je režirao Tim Stori, dok su scenario napisali Kenja Beris i Aleks Barnou. Film će imati svoju premijeru 14. juna. Prve objavljene snimke iz filma možete pogledati u trejleru iznad teksta.