Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Serija „Kung Fu panda“ i letnji i vikend maratoni omiljenih crtaća

AUTOR: CityMagazine 30 Jul, 2020
Serija „Kung Fu panda“ i letnji i vikend maratoni omiljenih crtaća

Veliko iznenađenje za sve obožavaoce čuvenih crtanih likova, Kung Fu pande, Barbi i ostalih! Omiljeni dečiji kanal Minimax će tokom čitavog avgusta prikazivati crtać Kung Fu panda: Šape sudbine. Naravno, kao i prošlog meseca, verne gledaoce kanala Minimax očekuje čuveni letnji maraton crtaća Mia i ja i Barbie Dreamhouse Adventures. Za zabavu vikendom, tu je i vikend maraton o dinosaurusima: Dinotrux, Denver – Poslednji dinosaurus i Uspon Krudsa

Mia i ja

Četiri mlade pande nailaze na mističnu pećinu ispod sela Panda i slučajno absorbuju či drevnih i moćnih kung fu ratnika poznatih pod imenom Četiri Sazvežđa. Oni sada moraju da prate svoju sudbinu i spasu svet od zle sile. U međuvremenu, Po se suočava sa svojim najvećim izazovom do sad – podučavanje ove raspuštene bande dece kako da koriste svoje novostečene moći. Epizode serije Kung Fu panda: Šape Sudbine gledajte od  10. avgusta svakog radnog dana u 18:15h samo na kanalu Minimax.

Denver- poslednji dinosaurus

U letnjem maratonu pogledajte Barbie Dreamhouse Adventures tokom dve epizode svakog dana od 20:40h, kao i crtani Mia i ja tokom tri epizode svakog dana u avgustu od 16h na kanalu Minimax.

Vikend maraton čine crtaći Dinotrux u 14:25h i Denver – Poslednji dinosaurus u 15:10h sa po dve epizode i Uspon Krudsa od 15:35h svake subote i nedelje tokom avgusta na Minimaxu!