Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Šta nas sve očekuje u drugoj sezoni hit serije „Big little lies”?

AUTOR: CityMagazine 23 May, 2019
Šta nas sve očekuje u drugoj sezoni hit serije „Big little lies”?

HBO je konačno objavio trejler za drugu sezonu popularne serije i time samo dodatno podgrejao znatiženju gledalaca koji sa nestrpljenjem očekuju nastavak…

Kada je početkom decembra 2017. godine potvrđeno da će se snimati i druga sezona serije Big little lies, došlo je do podele mišljenja među gledaocima. Za mnoge se činilo da je prva sezona imala savršen zaključak, te da ništa ne treba dodavati, ali drugi su bili oduševljeni vešću da će ponovo moći da uživaju u maestralnim izvedbama pet fantastičnih glavnih glumica.

Da je reč o seriji neospornog kvaliteta najbolje svedoči podatak da je tokom 2018. godine dobila brojne nagrade, uključujući i četiri Zlatna globusa, osam Emija, dve nagrade Screen Actors Guild i mnoge druge.

Prva sezona je privukla dosta pažnje

Prva sezona je privukla dosta pažnje

Što se tiče radnje serije, u drugoj sezoni ćemo videti da je neprijateljstvo iz prve sezone preraslo u blisko prijateljstvo i čuvanje tajne među pet žena kako bi se zaštitile. Međutim, vidimo da postoje i dva lika koja žele da otkriju tu tajnu – detektivka Edrien Kinlan (Merin Dangi) i Meri Luiz Rajt (Meril Strip), koje stižu u Monterej kako bi saznale šta se dogodilo Merinom sinu Periju.

Datum objavljivanja

Snimanje se odvijalo između marta i avgusta 2018, a premijera prve epizode druge sezone zakazana je za 9. jun.

Sinopsis

Prema zvaničnom sažetku, Selest Rajt (Nikol Kidman) je nakon smrti svog muža odlučna da se bori za svoju porodicu. Medelin Mekenzi (Riz Viterspun) će se suočiti sa teškom odlukom o svom braku. Džejn Čepman (Šejlin Vudli) će pokušati da procesuira Perijevu smrt i izgradi novi život sa svojim sinom Zigijem. Renata Klajn (Laura Dern) moraće da se suoči sa novim izazovima u svom braku. Boni Karlson (Zoi Kravic) mora da se suoči sa demonima svoje prošlosti.

U drugoj sezoni se pojavljuje i Meril Strip

U drugoj sezoni se pojavljuje i Meril Strip

HBO dodaje: „Mračna i subverzivna komična drama će istražiti malignost laži, dužinu prijateljstva, krhkost braka i, naravno, okrutnost roditeljstva. Mogućnost emocionalnih i telesnih rana će se probuditi.”

Epizode

Druga sezona sastojaće se od sedam epizoda, a svaka će trajati oko 50 minuta.

U iščekivanju premijere, u nastavku pogledajte i trejler za drugu sezonu ove serije čija prva sezona je privukla puno pažnje:

https://www.youtube.com/watch?v=eCWevZV945M