Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Stigao je prvi trejler IX epizode „Ratova zvezda”

AUTOR: CityMagazine 13 Apr, 2019
Stigao je prvi trejler IX epizode „Ratova zvezda”

Trejler za IX epizodu filmskog serijala „Ratovi zvezda” je konačno stigao, a u njemu saznajemo epilog višedecenijske Skajvoker sage. Osim filma „Osvetnici: Kraj igre” koji uskoro izlazi, teško je setiti se nekog filmskog ostvarenja koji je bio obavijen tolikim velom tajne, budući da se producentska kuća Lucasfilm svojski potrudila da što manje informacija u vezi sa pričom i likovima ispliva u javnost pre samog prikazivanja. Ukoliko pogledate trejler, videćete da ni on ne otkriva previše detalja, već tek nagoveštava šta nas sve očekuje u ovom nastavku. No, kako su fanovi širom sveta znatiželjni da saznaju što više informacija, ovaj tizer će im svakako zagolicati maštu.

Iako će se do zvanične premijere filma nesumnjivo dosta pričati o ovom trejleru, najbitnija informacija koju iz njega saznajemo jeste sam naslov filma. Dragi fanovi sage Ratova zvezda, u svoje kalendare sada već možete upisati naslov Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera. Moramo priznati da je sam naslov prilično intrigantan imajući u vidu to da trenutno ne postoji nijedan živ lik u ovom serijalu koji nosi ime Skajvoker.

Sa druge strane, Mark Hemil je već potvrdio da će ponovo zaigrati u ulozi slavnog Džedaja, jer, kako sam Luk kaže: „Niko zapravo nije otišao”. Sa tim u vezi, možda najiznenađujući obrt u ovom tizeru jeste nagoveštaj povratka počivajućeg zlikovca. Nije li to njegov dobro poznati smeh koji možemo da čujemo u poslednjim sekundama ovog trejlera?

U svakom slučaju, do 20. decembra, za kada je zakazana zvanična premijera filma Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera imaćemo sasvim dovoljno vremena za ovu i mnoge druge nedoumice u vezi sa svim viđenim u trejleru. Do tada pogledajte video iznad teksta i na našem sajtu redovno pratite sve novosti u vezi sa ovom uzbudljivom sagom.