Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Stigao je prvi trejler IX epizode „Ratova zvezda”

AUTOR: CityMagazine 13 Apr, 2019
Stigao je prvi trejler IX epizode „Ratova zvezda”

Iako će se do zvanične premijere filma nesumnjivo dosta pričati o ovom trejleru, najbitnija informacija koju iz njega saznajemo jeste sam naslov filma. Dragi fanovi sage Ratova zvezda, u svoje kalendare sada već možete upisati naslov Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera. Moramo priznati da je sam naslov prilično intrigantan imajući u vidu to da trenutno ne postoji nijedan živ lik u ovom serijalu koji nosi ime Skajvoker.

Sa druge strane, Mark Hemil je već potvrdio da će ponovo zaigrati u ulozi slavnog Džedaja, jer, kako sam Luk kaže: „Niko zapravo nije otišao”. Sa tim u vezi, možda najiznenađujući obrt u ovom tizeru jeste nagoveštaj povratka počivajućeg zlikovca. Nije li to njegov dobro poznati smeh koji možemo da čujemo u poslednjim sekundama ovog trejlera?

U svakom slučaju, do 20. decembra, za kada je zakazana zvanična premijera filma Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera imaćemo sasvim dovoljno vremena za ovu i mnoge druge nedoumice u vezi sa svim viđenim u trejleru. Do tada pogledajte video iznad teksta i na našem sajtu redovno pratite sve novosti u vezi sa ovom uzbudljivom sagom.