Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Stigao je prvi trejler za novi film Vesa Andersona

AUTOR: CityMagazine 13 Feb, 2020

Svaki novi film Vesa Andersona je odličan povod za odlazak u bioskop, posebno ako volite senzibilitet ovog američkog režisera. Njegovo novo ostvarenje The French Dispatch imaće svoju premijeru 24. jula ove godine.

To je priča o američkom novinaru Arturu Haviceru Junioru (Bil Marej) koji živi u neimenovanom francuskom gradu u periodu posle Drugog svetskog rata i izdaje svoj magazin pod nazivom The French Dispatch. U filmu su dramatizovane tri izmišljene priče iz ovog (izmišljenog) magazina. Za sada je poznato da će se jedna od njih baviti velikim studentskim protestom koji se dogodio u maju 1968.

Reditelj Ves Anderson nije otkrio više od toga o radnji filma, ali je izjavio da je glavni lik donekle inspirisan Heroldom Rosom, suosnivačem američkog magazina Njujorker.

On je ponovo sakupio više nego respektabilnu ekipu glumaca za svoj film, koju ovog puta čine: Tilda Svinton, Oven Vilson, Frensis Mekdormand, Ejdrijan Brodi, Džefri Rajt, Lea Sejdu, Timoti Šalame, Benisio Del Toro i, naravno, Bil Marej. Anderson je sam napisao scenario, a on je ujedno i jedan od producenata filma. The French Dispatch je koštao 25 miliona dolara.

U trejleru iznad ovog teksta možete videti prve objavljene scene iz filma.

Izvor: Coming Soon