Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Stigao je trejler za drugu sezonu popularne serije „Teror“

AUTOR: CityMagazine 21 Jun, 2019
Stigao je trejler za drugu sezonu popularne serije „Teror“

Serija „Teror“ je bila veliko iznenađenje televizijske sezone 2018. U ovoj svojevrsnoj mešavini drame, horora i psihološkog trilera pratili smo britansku ekspediciju na Severnom polu koja se našla u situaciji borbe za opstanak u najtežem mogućem okruženju. Televizija AMC je upravo objavila trejler za drugu sezonu koja će ponuditi potpuno novu priču.

Sezona će imati deset epizoda, a njena radnja će se dešavati u SAD za vreme Drugog svetskog rata. U fokusu će biti pripadnici japansko-američke manjine koji su u tom periodu bili zatočeni u specijalnom kampu zbog straha vlasti da će neki od njih raditi za interese Japana, zemlje s kojom su SAD tada bile u ratnom sukobu. Nakon nekoliko misterioznih smrti u japansko-američkoj zajednici, jedan mladić će pokušati da sazna istinu i suoči se sa mračnom silom koja se obrušila na njegove sunarodnike.

Ridli Skot je i dalje producent serije, dok su autori nove sezone Maks Borenstajn i Aleksander Vu. U glavnim ulogama se nalaze Derek Mio, Džordž Takei, Kiki Sukezani, Kristina Rodlo i Naoko Mori. Premijera druge sezone serije Teror na televiziji AMC zakazana je za 12. avgust.