Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Stigao je trejler za film „Hellboy“

AUTOR: CityMagazine 04 Mar, 2019
Stigao je trejler za film „Hellboy“

Dejvid Harbor, zvezda serije „Stranger Things“, tumačiće glavnog junaka u filmu „Hellboy“, novoj adaptaciji istoimenih stripova o moćnom demonu koji kao deo Biroa za odbranu i istraživanje paranormalnih fenomena štiti čovečanstvo od mračnih sila koje prete da ga unište.

To je treća filmska priča o ovom popularnom junaku iz stripova, ali nije u pitanju nastavak prve dve, već novi početak serijala. Shodno tome, Nil Maršal je zamenio Giljerma del Tora za režiserskim kormilom, dok je prvi Helboj Ron Perlman svoje mesto ustupio gore pomenutom Dejvidu Harboru. Uloga zle čarobnice Nimu je poverena Mili Jovović, a Ian Mekšejn glumi Trevora Bratenholma, Helbojevog staratelja i osnivača Biroa za odbranu i istraživanje paranormalnih fenomena.

Autori filma su izjavili da je njihova adaptacija stripa znatno mračnija od prethodne dve, i po nekim kriterijumima bi mogla da se uvrsti i u horor žanr. Hellboy će imati svoju bioskopsku premijeru 12. aprila. Pogledaje kako izgledaju prve objavljene scene iz filma u trejleru iznad teksta.