Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Stigao je trejler za novi Tarantinov film „Once Upon A Time In Hollywood“

AUTOR: CityMagazine 21 Mar, 2019
Stigao je trejler za novi Tarantinov film „Once Upon A Time In Hollywood“

Jedan od najiščekivanijih filmova godine je deveti po redu film čuvenog Kventina Tarantina, pod nazivom „Once Upon A Time In Hollywood“. Sada je stigao i trejler koji obećava dobru zabavu.

Glavne uloge u filmu tumače Leonardo Dikaprio kao poznata filmska zvezda i Bred Pit kao njegov dubler u zlatno doba Holivuda 1969. godine. To se sve dešava negde u vreme ubistava „porodice“ Menson, a Margo Robi glumi Šeron Tejt, pokojnu suprugu Romana Polanskog, koja strada baš od ruke ove sekte. U sporednim ulogama se pojavljuje još puno poznatih glumaca, između ostalih tu su Al Paćino, Kurt Rasel, Dakota Fening i nedavno preminuli Luk Peri, kome je ovo bio poslednji projekat.

Sam Tarantino veoma je uzbuđen povodom ovog filma, na čijem scenariju je radio proteklih pet godina. Želeo je da ispriča priču o Holivudu koji više ne postoji, kojeg se čak i on delimično seća jer je tada bio sedmogodišnji dečak. Čini se da nas očekuje dinamična priča, sa prepoznatljivim stilom i sjajnom glumačkom postavom. Premijera filma će biti u julu.

Margo Robi kao Šeron Tejt

Margo Robi kao Šeron Tejt