Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Stigao trejler za naučnofantastičnu seriju u produkciji Ridlija Skota

AUTOR: CityMagazine 09 Aug, 2020

Legendarni reditelj Ridli Skot, poznat po filmovima Alien, Blade Runner, Gladiator, Martian i mnogim drugim, uskoro će se pojaviti u ulozi producenta na naučnofantastičnoj seriji Raised By Wolves. U pitanju je projekat koji je bio dogovoren za televiziju TNT, ali je kasnije prebačen na novi striming servis HBO Max.

Ovde se radi o originalnoj priči koja kombinuje razne elemente prisutne u ranijim Skotovim radovima, a koja je urađena sa vrlo velikim budžetom. Pored uloge producenta, Skot je ujedno i režirao prve dve epizode serije, što svakako obećava. Serija prati dva androida koji se zovu Majka i Otac, dok odgajaju i vaspitavaju ljudsku decu na koloniji na nepoznatoj planeti. Iz trejlera saznajemo da se ovo dešava nakon što je planeta Zemlja razorena ratom, ali pravi razlozi i posledice tek treba da se otkriju.

U toku najavljenih deset epizoda pratićemo kako se androidi snalaze sa konceptom ljudske duše, odakle dolaze problemi u vaspitanju, kao i kako će nastati novi sukobi. Sudeći po trejleru koji možete videti iznad teksta, neće sve baš biti mirno, jer ljudi nisu sami na svetu i biće krvi. Religija će imati vrlo važnu ulogu u svemu, ali još puno toga tek treba da bude otkriveno.

Premijera serije je najavljena za 3. septembar na platformi HBO Max, sa preostalim epizodama koje će najverovatnije biti emitovane nedeljno. Glavne uloge tumače Amanda Kolin, Abubaker Salim i Travis Fimel (poznat po ulozi u seriji Vikinzi), uz još puno članova ekipe za koje tek treba da se sazna koga tumače.

Izvor: Looper

Fotografije: HBO Max