Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Sve o povratku Riz Viterspun na velike ekrane

AUTOR: CityMagazine 20 May, 2020
Sve o povratku Riz Viterspun na velike ekrane

Glumicu Riz Viterspun u poslednje vreme imali smo priliku da gledamo u televizijskim serijama, gde je tumačila moćne žene, čime je i te kako doprinela njihovom uspehu i gledanosti. U pitanju su dobropoznati naslovi Big Little Lies, Little Fires Everywhere i The Morning Show. Zaista je teško izdvojiti jednu ulogu koja je ostavila najjači utisak, ali na radost ljubitelja njenih rola sa početka karijere, ova dama vraća se filmu na velika vrata. I dalje se sećamo scena iz ostvarenja Sweet Home Alabama, Legally Blonde i Just Like Heaven, a sada nam stižu lepe vesti, koje glase da je Riz potpisala ugovore za 2 romantične komedije, koje ćemo moći da gledamo na platformi Netflix.

Prvo ostvarenje nosi naziv Your Place or Mine, a glumica tumači samohranu majku, koja prepušta odgajanje sina prijateljici, u potrazi za svojom srećom i ostvarenjem snova. Zaljubljena je i želi da ta priča uspe, kao što je čest slučaj u filmovima ovog žanra. Pored okosnice priče, poznato je da je za scenario i režiju zadužena Alin Broš Mekena, koja je jedna od autora ostvarenja The Devil Wears Prada. Stoga, verujemo da imamo razloga za visoka očekivanja i ovoga puta.

Sa druge strane, film The Cactus predstavlja adaptaciju bestselera spisateljice Sare Hejvud. Radnja prati 45-godišnju državnu službenicu, čiji se uređen život menja iz korena kada zatrudni sa biznismenom koga upoznaje preko sajta za tu namenu. Kako vreme teče, videćemo zaokret u njenom doživljaju ljubavi i porodice, pri čemu će naučiti da prihvati neočekivano.

Za oba pomenuta filma biće zadužena producentska kuća Riz Viterspun Hello Sunshine. Glumica je u razgovoru za magazin Vogue UK iskreno priznala da u periodu kada je imala 25 godina i kada je tek ulazila u producentske vode, nije imala neophodno iskustvo, te dodala da sada sa 40 zna kakve filmove vredi snimati.

Sada nam ostaje jedino da vidimo da li će neko od njenih bivših glumačkih partnera sa velikog platna – Džoš Lukas, Luk Vilson ili Mark Rafalo, ponovo zaigrati neku od glavnih muških uloga u ova dva ostvarenja…

Izvor: Vogue España

Fotografije: Pinterest