Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Svi detalji nove „Otkačene plavuše“

AUTOR: CityMagazine 13 Sep, 2020
Svi detalji nove „Otkačene plavuše“

Nakon nekoliko godina nagađanja, potvrđena je vest koja će obradovati sve ljubitelje filma Otkačena plavuša. Naime, ekipa u novom sastavu je na setu i priprema nešto drugačije, a rezultat ćemo gledati na platformi Peacock. Za generaciju koja je stasavala ʽ90-ih, odnosno milenijalce i pionire generacije Z, komedija sa Ališom Silverston, Stejsi Deš, Britani Marfi i Polom Radom u glavnim ulogama bila je pravo uživanje, ali i inspiracija. Ukoliko želite da otkrijete kakve nas avanture sada očekuju, pozivamo vas da ostanete sa nama i u nastavku.

Ovoga puta, gledaoci će imati priliku da prate seriju, koja će se umnogome razlikovati od originala, odnosno filmske verzije iz 1995. godine. Prema prvim najavama, atmosfera će biti mračnija i obavijena velom misterije, nalik serijama Riverdejl ili Sabrinine jezive avanture. Stoga, možemo očekivati napetiju i uzbudljiviju radnju, koja neće biti inspirisana romanom Ema spisateljice Džejn Ostin, kao u slučaju filma. Ovaj zaokret u pogledu žanra nije naišao na odobravanje fanova, jer je u suprotnosti sa šaljivim i bezbrižnim tonom filma.

Serija, koja je predstavljena kao modernija i aktuelnija verzija filma, smeštena je u 2020. godinu, i Los Anđeles. Priča će se fokusirati na lik Dion (koju je nekada igrala Stejsi Deš), najbolju drugaricu Šer Horovic. Nakon što Šer misteriozno nestane, Dion postaje najpopularnija učenica u školi, koja se uključuje u otkrivanje istine o ovom nemilom događaju. Scenario je u pripremi još od oktobra prošle godine, a za pisanje su bili zaduženi autori serije Vil i Grejs – Džordan Redaut i Gas Hiki. Poznato je da će se u ulozi izvršnog producenta ponovo naći Robert Lorens, sa još nekoliko kolega.

Iako bismo svi voleli da ponovo vidimo bar deo nekadašnje glumačke postave, čini se da se to neće desiti. Ipak, mi se i dalje nadamo iznenađenju. Datum premijernog prikazivanja je i dalje nepoznanica, ali pretpostavka je da će se desiti tokom jeseni. Do tada, prisetite se najboljih citata iz filma, koje smo nedavno izdvojili u ovom tekstu.

Izvor: Vogue España

Fotografije: Pinterest