Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Trejler za drugu sezonu hit serije „Ubiti Iv“

AUTOR: CityMagazine 15 Feb, 2019
Trejler za drugu sezonu hit serije „Ubiti Iv“

Ako još niste pogledali prvu sezonu krimi drame „Ubiti Iv” („Killing Eve”), šta čekate? Univerzalno voljena i od strane kritike i od strane publike, ova serija je tipičnu žanrovsku trku mačke i miša između pripadnika službe bezbednosti i kriminalca dovela na potpuno novi nivo. Raduje nas da vas obavestimo da je upravo objavljen trejler za novu sezonu ove televizijske drame koji obećava još puno uzbuđenja.

Džodi Komer se vraća kao serijski ubica Vilanel, a njoj je ponovo za petama tvrdoglava agentkinja Iv Polastri koju tumači Sandra Ou. Ili je možda ponovo obrnuta situacija kao u nekim epizodama prve sezone? Moraćemo da sačekamo do premijere 7. aprila da saznamo šta je ovog puta posredi.

Jedino što nas brine je činjenica da je glavna autorka serije Fibi Voler-Bridž napustila svoju poziciju. Nju je u drugoj sezoni zamenila Emeral Fenel koja je kao i njena prethodnica ujedno i glumica. Očekivanja su velika, ali ne sumnjamo da je tim koji stoji iza ove serije vredno radio da bi ponovio uspeh prve sezone.