Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Trejler za drugu sezonu „Mandalorijanca“

AUTOR: CityMagazine 16 Sep, 2020

Prva sezona Mandalorijanca oduševila je fanove Ratova zvezda, ali i one koji vole vesterne i samurajske filmove, kojima ova serija puno duguje. Već je ranije najavljeno da ćemo u novim avanturama lovca na glave Dina Džarina moći da uživamo od 30. oktobra, a sada smo u prilici da vidimo i prvi trejler nove sezone.

Serija Mandalorijanac se dešava posle pada Galaktičke imperije, ali pre ustoličenja Prvog reda, tačno pet godina nakon događanja u filmu Ratovi zvezda: Povratak džedaja. Naslovni junak je usamljeni revolveraš i lovac na glave Din Džarin iz ratničkog klana Mandalorijanaca, koga u seriji tumači Pedro Paskal. Njegov zadatak u prvoj sezoni bio je da zaštiti 50-godišnje „dete“ iz vrste kojoj pripada Joda iz Džordž Lukasovih filmova. U drugoj sezoni ćemo i dalje pratiti njihove avanture, a možemo da očekujemo i pojavljivanje drugih popularnih likova iz univerzuma Ratova zvezda, kao što su Boba Fet, Bo-Katan i Asoka Tano. U trejleru se čak može čuti i pominjanje džedaja, što nas je posebno obradovalo.

Druga sezona Mandalorijanca će imati osam epizoda. Džon Favro je i dalje glavni autor serije, a dobra vest je da će neke od epizoda nove sezone režirati proslavljeni reditelji Robert Rodrigez (Grad greha, Desperado) i Pejton Rid (Antmen).

Izvor: Coming Soon