Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

U planu je snimanje nastavka serije „Seks i grad“

AUTOR: CityMagazine 22 Jun, 2019
U planu je snimanje nastavka serije „Seks i grad“

Treći nastavak filma „Seks i grad“ možda nikada neće ugledati svetlost dana, ali to nije razlog za očajavanje. Naime, u planu je serija po novom romanu Kendis Bušnel „Ima li i dalje seksa u gradu?“ koji bi trebalo da izađe ovog avgusta.

U novoj seriji, za koju će Kendis Bušnel napisati i pilot epizodu, pratićemo život nekoliko žena u Njujorku. U fokusu će biti njihovo prijateljstvo, ljubavni problemi i, naravno, seksualni život. Za razliku od originalne serije Seks i grad, glavni likovi serije će biti žene u pedesetim i šezdesetim godinama. Nije najavljeno da li će se u seriji pojaviti Sara Džesika Parker, Kim Katral, Sintija Nikson ili Kristin Dejvis, glumice koje su igrale glavne uloge u staroj seriji i filmovima.

Povodom svog novog romana i serije, Kendis Bušnel je za veb magazin Deadline izjavila sledeće: „Vremena su se promenila. Nekada je ulazak u šestu deceniju značio da ćete početi manje da radite i više vremena da posvećujete svojim hobijima i druženju sa prijateljima. Ukratko, od osoba pred penzijom se nije očekivalo ništa specijalno osim da ostare i nabace koji kilogram više. Od njih se definitivno nije očekivalo da se bave fitnesom, da otvaraju nove biznise i uživaju u neobaveznom seksu. Upravo to je, međutim, način života mnogih žena u pedesetim i šezdesetim godinama danas. Drago mi je da sam mogla da prenesem bogatstvo i kompleksnost njihovih iskustva na strane svoje knjige, a uskoro i na televiziju.“

Za sada postoji dogovor između Kendis Bušnel i produkcijske kuće Paramount Television u vezi sa ekranizacijom njene nove knjige Ima li i dalje seksa u gradu?, ali kada će tačno početi snimanje nove serije, još uvek nije poznato.