Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Uskoro nova serija sa Nikol Kidman i Hju Grantom koja puno obećava

AUTOR: CityMagazine 11 Aug, 2020
Uskoro nova serija sa Nikol Kidman i Hju Grantom koja puno obećava

Prošlo je pola godine od kada smo čuli najavu za novu HBO seriju, koja se odmah svrstala u red onih koje najviše iščekujemo. Tokom dužeg vremenskog perioda na stranici IMDb-a stajao je natpis – u postprodukciji, međutim, sada konačno imamo novosti u vidu tizera, fotografija i očekivanog datuma prikazivanja. Stoga, ukoliko želite da otkrijete šta nam je pripremio glumački duo iz naslova, pozivamo vas da ostanete sa nama i u nastavku.

Ova mini-serija od 6 epizoda naslovljena je The Undoing, a rediteljska palica je u rukama Suzan Bir, dobitnice Oskara za najbolji film van evropskog govornog područja 2011. godine – Hævnen. Pored toga, ona je autorka ostvarenja Bird box, i drugih zapaženih projekata. Serija predstavlja adaptaciju romana You Should Have Known, spisateljice Džin Hanf Korovic, koja je poreklom iz Njujorka. Sa druge strane, za pisanje scenarija zadužen je Dejvid Keli, sa kojim je Nikol Kidman već sarađivala na snimanju serije Big Little Lies.

Radnja prati život Grejs Saks, uspešne terapeutkinje i porodične žene, koju tumači Nikol Kidman. U braku je sa dečjim onkologom Džonatanom, (Hju Grant), a tokom zajedničkog života postali su roditelji dečaka. On pohađa najelitniju školu u Njujorku, ali par živi mirnim životom o kakvom je Grejs oduvek maštala. Međutim, sve se menja iz korena kada nakon jedne nasilne smrti njen muž nestaje, a klupko minulih događaja krene da se odmotava. Do javnosti dospevaju užasna otkrića o njegovoj prošlosti, te je ona kao majka primorana da započne novi život sa sinom.

Pored naslovnih junaka, uloge tumače i: Edgar Ramirez, Ismael Kruz Kordova, Matilda de Anđelis, Lili Rejb, te Noma Dumecveni. Lik 12-godišnjeg Henrija Frejzera tumači Noa Džup, a Grejsinog oca, Frenklina Rajnharda, finansijskog stručnjaka u penziji i brižnog dede koji ima zadatak da zaštiti porodicu u teškim trenucima, Donald Saderlend.

Nikol Kidman i Hju Grant u poslednje vreme su se okrenuli snimanju serija u saradnji sa najvećim producentskim kućama. Već smo spomenuli Big Little Lies, dok je glumac radio na mini-seriji pod nazivom A Very English Scandal. Ipak, kada pogledamo fotografije zabeležene na setu The Undoing, sa nestrpljenjem očekujemo jesen i početak njenog emitovanja.

Izvor: Elle España

Fotografije: HBO