Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Uskoro premijera druge sezone serije „Teror: Ozloglašeni“

AUTOR: CityMagazine 10 Jul, 2019
Uskoro premijera druge sezone serije „Teror: Ozloglašeni“

Radnja nove sezone vodi nas u period Drugog svetskog rata, u japansko-američki kolektivni centar na Terminal Ajlendu, u kom se dešava serija bizarnih smrti, i prati mladića u njegovim pokušajima da razume i pokrene borbu protiv onih koji su odgovorni.

Glavne uloge tumače Derek Mio kao Čester Nakajama; Kiki Sukezan (Lost in Space) kao Juko, misteriozna žena iz Česterove prošlosti; Kristina Rodlo (Miss Bala) kao Luz, Česterova tajna devojka; Šingo Usami (Unbroken) kao Henri Nakajama, Česterov otac; Naoko Mori (Everest) kao Asako Nakajama, Česterova majka; Miki Išikawa (9-1-1) kao Ejmi, porodični prijatelj Nakajaminih; i poznati glumac, producent, autor i aktivista Džordž Takei (Star Trek) kao Jamato-san, starešina zajednice i bivši ribarski kapetan.

Novu sezonu serije Teror: Ozloglašeni producirao je AMC Studios sa čelu sa Skotom Frijem, Emaj Productions i Entertainment 360. Uz Woo i Borenstein, izvršni producenti su i Ridli Skot, Dejvid V. Cuker, Aleksandra Milčan, Skot Lambert, Gajmon Kesidi i Džordan Šihan.