Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Veliko iznenađenje tokom septembra: Nove epizode „Pustolovina sa Braćom Kret“ stižu na Minimax

AUTOR: CityMagazine 25 Sep, 2020
Veliko iznenađenje tokom septembra: Nove epizode „Pustolovina sa Braćom Kret“ stižu na Minimax

Dragi mali gledaoci Minimax dečijeg kanala, udobno se smestite ispred  televizijskih ekrana, uzmite omiljenu  grickalicu i pripremite se za veliko iznenađenje! U septembru vas očekuju premijera nove sezone crtaća Pustolovine sa braćom Kret

Tokom svake od novih 18 epizoda, kao i 2 specijalne epizode, Braća Kret putuju u drugi deo sveta i upoznaju nove životinje. Kris je praktičan, jednostavan i tehnološki obučen, a omiljena aktivnost mu je da osmisli plan akcije. Takođe, on zna sve o životinjama i njihovim karakteristikama iz enciklopedija. Martin je entuzijasta i uvek ima neke nove i zanimljive ideje. Veoma je zanimljiv i sve voli da posmatra iz perspektive životinja. Braća Kret su potpuno različita ali kada aktiviraju svoja moćna odela i krenu u spašavanje svojih životinjskih prijatelja, onda čine savršen tim za nezaboravne avanture!

Pridružite ce avanturama Krisa i Martina Kreta dok se susreću sa neverovatnim divljim životinjama, kombinujući naučno obrazovanje sa zabavom i avanturom, putujući do životinjskih staništa širom sveta. Svaka avantura istražuje život životinja i prikazuje do sada neviđen aspekt života u divljini. To je sve upakovano u zanimljivu priču o avanturi, misteriji, spasavanju i veoma zanimljivu komediju braće Kret od kakve ćete se grohotom smejati. Nove epizode Pustolovina sa Braćom Kret gledajte od 7. septembra u dve epizode od 18:00h samo na kanalu Minimax.

Priča se da se pojavila nova ekipa špijuna u gradu! Upoznajte Bobija, Lolu i Džulijetu. Njihov kriptonim: Berry Bees. Kada god se pokaže da su odrasli agenti prestari da nađu rešenje, Berry Bees se pozivaju u pomoć. Jer, ko kaže da samo odrasli špijuni mogu da uživaju u borbi protiv kriminala? Novi crtać  Pčelice voćkice gledajte od  7. septembra u dve epizode svakog dana od 17:35h samo na kanalu Minimax! Reprize su svakoga dana od 12:40h.