Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Yesterday: Trejler za novi film Denija Bojla obećava ludu zabavu

AUTOR: CityMagazine 17 Feb, 2019
Yesterday: Trejler za novi film Denija Bojla obećava ludu zabavu

Zamislite svet u kome jedino vi znate za muziku Bitlsa? Teško je poverovati da je tako nešto moguće, zar ne? E, pa upravo to je glavna ideja vodilja nove britanske muzičke komedije pod nazivom „Yesterday“ koju ćemo imati priliku da gledamo u bioskopu od 21. juna.

Ovaj film je režirao Oskarom nagrađeni Deni Bojl (TrejnspotingMilioner sa ulice, 28 dana kasnije…), dok je scenario delo Ričarda Kertisa (Četiri venčanja i sahrana, Ja u ljubav verujem, U stvari ljubav). Himeš Patel tumači Džastina Malika, muzičara u malom gradiću u Engleskoj čiji snovi da će se ikada proslaviti sve više blede i pored velike podrške koju dobija od strane svoje najbolje prijateljice Eli (Lili Džejms). Nakon misterioznog globalnog nestanka struje, on će primetiti da nešto u svetu više nije isto kao ranije.

Naime, Džastin otkriva da je on jedina osoba na planeti koja zna za muziku Bitlsa! To saznanje će ga staviti u dilemu: da li da počne da izvodi pesme liverpulske četvorke ili da i dalje pokušava da progura svoj originalni materijal? Odlučiće se za ovo prvo, ali će ubrzo postati svestan posledica koje to može da ostavi na njegov odnos sa Eli.