Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Zbog ovih 10 serija jedva čekamo jesen

AUTOR: CityMagazine 09 Sep, 2019
Zbog ovih 10 serija jedva čekamo jesen

Vraćaju se stare i stižu nam nove serije. Naredni meseci će u smislu igranog televizijskog programa po svemu sudeći biti veoma uzbudljivi. Biće tu svega od drama, komedija, horora i epske fantastike.

Pogledajte u nastavku zbog kojih 10 serija jedva čekamo jesen: 

1. American Horror Story 1984

U devetoj sezoni popularne horor serije ćemo pratiti grupu mladića i devojaka koji odlaze u letnji kamp. U stilu filma Petak 13 i drugih slešer horora osamdesetih, tamo ih čeka veliko iznenađenje…

2. His Dark Materials

Ljubitelji književne trilogije His Dark Materials Filipa Pulmana imaju zbog čega da se raduju. Njihovi omiljeni romani fantastike su dobili svoju televizijsku adaptaciju u kojoj će glavne uloge tumačiti Džejms Mekavoj, Rut Vilson i Dafne Kin.

3. Living With Yourself

Pol Rad je zvezda nove serije od autora filma Little Miss Sunshine. On će igrati čoveka koji odlučuje da se podvrgne eksperimentalnom tretmanu koji pomaže ljudima da postanu bolje osobe.

Pol Rad u seriji „Living With Yourself“ / Foto: Eric Liebowitz

Pol Rad u seriji „Living With Yourself“ / Foto: Eric Liebowitz

4. State of the Union

Nik Hornbi je autor serije o Luiz (Rozamund Pajk) i Tomu (Kris O’Daud), paru ljubavnika čija veza doživljava krah pred našim očima. Zanimljivo je da serija ima deset epizoda koje traju svega deset minuta.

5. The Crown

Treća sezona biografske drame o životu britanske kraljice Elizabete II se dešava tokom šezdesetih godina prošlog veka. Ovog puta će kraljicu, umesto Kler Foj, tumačiti Oskarovka Olivija Kolman.

6. The Mandalorian

Dizni nastavlja da nas zatrpava pričama iz Star Wars univerzuma, ali njihova nova serija The Mandalorian bi mogla biti prava stvar. Za njenu režiju je zadužen Džon Favr, a u glavnim rolama se nalaze Pedro Paskal, Đina Serano, Nik Nolti, Đankarlo Espozito i Verner Hercog.

7. The Witcher

Ovoj seriji epske fantastike predviđaju da će biti novi Game of Thrones. Moraćemo da sačekamo do decembra da bismo videli da li će se to obistiniti.

8. Watchmen

Zek Snajder je čuvenu grafičku novelu Watchmen adaptirao za veliko platno 2009, ali fanovi radova Alana Mura nisu bili oduševljeni. Uskoro ćemo biti u prilici da pogledamo HBO seriju inspirisanu istim štivom, ali originalne priče, pa nismo baš sigurni šta da očekujemo.

9. The Politician

Pejton Hobart (Ben Plet) je ambiciozni srednjoškolac koji sanja da postane predsednik SAD. Pre toga, međutim, on će morati prvo da se dokaže u političkoj areni svoje srednje škole.

10. Temple

Mark Strong je Danijel Milton, doktor koji bi uradio sve kako bi pronašao lek za svoju bolesnu ženu. On je čak spreman da postane deo tzv. podzemne medicine, koja isključivo radi sa kriminalcima i drugim pripadnicima društva koji ne mogu legalno da dobiju zdravstvenu negu.